خواص دارویی نفت سیاه برای پوست و بدن

0 12

آیا می دانید خواص دارویی نفت سیاه برای پوست و بدن چیست و چه فوایدی دارد؟ به گزارش بازار نفت و گاز ، نفت سیاه به عنوان داروی سلامت برای پوست و بدن در کشور آذربایجان معرفی می شود. تفرجگاه آبگرم نفتی در کشور نفت خیز قفقاز علیرغم نزدیکی آن به قره باغ کوهستانی، منطقه ای مورد مناقشه بین آذربایجان و ارمنستان در یک درگیری مسلحانه طولانی مدت، برای بازدیدکنندگان جذاب است.

خواص دارویی نفت سیاه

ذخایر عظیم نفت آذربایجان در اواسط قرن نوزدهم کشف شد و آنچه را که در آن زمان بخشی از امپراتوری روسیه بود به یکی از اولین مناطق در جهان تبدیل کرد که تولید نفت تجاری را آغاز کرد. صادرات نفت به بازارهای سراسر جهان بزرگترین بخش اقتصاد آذربایجان است، اما نفت خامی که از مخازن زیرزمینی نفتالان به دست می آید برای استفاده تجاری مناسب نیست. در عوض از روغن محلی برای درمان بیماری‌های عضلانی، پوستی و استخوانی و همچنین مشکلات زنان و اعصاب استفاده می‌شود.

طبق یک افسانه، که کارکنان اسپا به راحتی به مشتریان می گویند، خواص درمانی «روغن معجزه آسای نفتالان» به طور تصادفی کشف شد، زمانی که شتری که در نزدیکی یک استخر روغن برای مرگ رها شده بود، درمان شد. شهر کوچک نفتالان در حدود ۳۰۰ کیلومتری (۱۸۵ مایل) پایتخت باکو، در دهه ۱۹۲۰ به یک استراحتگاه درمانی محبوب برای شهروندان شوروی تبدیل شد.

یکی از پزشکان آسایشگاه سهیرلی به نام فابیل عزیزوف که در مطب خود زیر پرتره ای از رئیس جمهور الهام رئیس جمهور مستحکم نشسته است، می گوید: «در گذشته، زمانی که هیچ هتل یا آسایشگاه وجود نداشت، مردم به نفتالان می آمدند و با مردم محلی اقامت می کردند. علی اف اما با گذشت زمان، آسایشگاه ها ساخته شد و روش های درمانی توسعه یافت.»

خواص دارویی نفت سیاه
خواص دارویی نفت سیاه

مزایای بحث برانگیز نفت سیاه

برخی از متخصصان هشدار می دهند که این روش عوارض جانبی خطرناکی دارد. مریم امیدی روزنامه‌نگار سابق در کتابی که در سال ۲۰۱۷ در بریتانیا درباره آسایشگاه‌های دوران شوروی منتشر شد، نوشت: علی‌رغم داستان‌های درمان‌های گذشته، استفاده از نفت خام برای مقاصد دارویی توسط پزشکان غربی به‌عنوان بالقوه سرطان‌زا محکوم شده است.

در واقع، روغن نفتالان تقریباً ۵۰ درصد نفتالین است، ماده سرطان‌زایی که در دود سیگار وجود دارد و در مقادیر زیاد می‌تواند به گلبول‌های قرمز خون آسیب برساند یا از بین ببرد. اما پزشکان و بیماران در نفتالان هرگونه تردید را کنار می گذارند و آسایشگاه حتی یک موزه کوچک دارد که عصاهایی را به نمایش می گذارد که زمانی متعلق به بیمارانی بود که از بیماری خود بهبود یافته بودند.

درمان با حمام در نفت سیاه

این مرکز که در شهر نفتالان قرار دارد به مشتریان اجازه می دهد در وان پر از نفت خام استحمام کنند! گفته می شود این عمل دارای خواص درمانی است. با این حال، پزشکان هشدار داده اند که این می تواند سرطان زا باشد.

هر حمام ۱۰ دقیقه طول می کشد و دوره های درمانی هر ۳ هفته است. به بیماران توصیه می شود پس از درمان حداقل ۴۰ دقیقه استراحت کنند. بسته به برنامه درمانی، افراد می توانند از سفر خود برای فیزیوتراپی، ماساژ آبرسانی، پارافین درمانی و رایحه درمانی نیز استفاده کنند. درمان دردهای عضلانی، بیماری های استخوانی و پوستی و مشکلات روحی و روانی از دیگر بیماری هایی است که بیماران آن برای درمان به مرکز نفتالان مراجعه می کنند.

درمان با حمام در نفت سیاه
درمان با حمام در نفت سیاه

درمان با نفت سیاه در نفتالان آذربایجان

نفتالان در دوران اوج خود در دهه ۱۹۸۰ میزبان بیش از ۷۰۰۰۰ بازدیدکننده در سال بود. اما در سال ۱۹۸۸ جنگ خونینی با کشور همسایه ارمنستان برای کنترل منطقه قره باغ کوهستانی جدایی طلب آذربایجان آغاز شد که در سال ۱۹۹۱ به طور یکجانبه از باکو اعلام استقلال کرد. این درگیری جان حدود ۳۰۰۰۰ نفر از هر دو طرف را گرفت و صدها هزار نفر را مجبور به ترک خانه های خود کرد. توافق آتش‌بس در سال ۱۹۹۴ به خصومت‌ها پایان داد، اما دشمنان سرسخت هنوز به یک توافق صلح قطعی نرسیده‌اند و درگیری‌های مکرر در طول خط مقدم بی‌ثبات وجود دارد.

در طول جنگ، آسایشگاه های نفتالان – در چند کیلومتری خط مقدم – به بیمارستان برای سربازان مجروح و اسکان موقت برای پناهندگان تبدیل شد. در طول دو دهه گذشته، مقامات آذربایجان سخت تلاش کرده اند تا شهرت نفتالان را به عنوان یک استراحتگاه بهداشتی دوباره برپا کنند. آنها پناهندگان را در مناطق دیگر اسکان دادند، آسایشگاه های فرسوده دوران شوروی را ویران کردند و تأسیسات توریستی کاملاً جدیدی ساختند.

نفتالان مدرن ترکیبی از اسپاهای پیشرفته با ظاهر کیچ است که در آن درمان یک هفته ای حدود ۱۰۰۰ یورو هزینه دارد، و آسایشگاه های معمولی که هزینه درمان یک هفته ای آن حدود ۱۰۰ یورو است. درگیری در قره باغ ممکن است دوباره اتفاق بیافتد، اما بیمارن هنوز هم برای درمان بیماری و استفاده از خواص دارویی نفت سیاه در نفتالان برای سلامتی خود مشتاق هستند.

تولید نفت معدنی

مشخص نیست اولین بار چه زمانی نفت معدنی تولید شد، اما به عنوان مشتق نفت، باید پس از کشف نفت خام باشد، اما این مورد هزاران سال است که حتی شناخته شده است. حفاری صنعتی برای نفت (“نفت” یا نفت سنگ) در حدود سال ۱۸۵۲ با افزایش نرخ تولید در دهه های اول شروع شد. بر اساس نظریه عمومی پذیرفته شده (نظریه منشا نفتی بیوژنیک)، نفت از مواد آلی فسیل شده باستانی مشتاق شده است.

نفت و گاز طبیعی محصولات گرمایش مواد آلی باستانی در طول زمان زمین شناسی هستند. تشکیل نفت از مواد آلی در دمای بالا رخ می دهد. نفت امروزی از بقایای حفظ شده زئوپلانکتون‌ها و جلبک‌های ماقبل تاریخ به وجود می‌آید که در اعماق زیادی در دریای اعماق یا دریاچه مستقر شده بودند. در طول زمان زمین‌شناسی، مواد آلی با گل مخلوط می‌شوند و در زیر لایه‌های سنگین رسوب دفن می‌شوند که سطح بالایی از گرما و فشار می‌شود. این روند باعث شد که ماده آلی ابتدا به ماده ای مومی به نام کروژن که در شیل های نفتی مختلف در سراسر جهان پیدا شود و سپس با گرمای بیشتر به هیدروکربن های مایع و گاز تبدیل شود. این نفت خام و گازی است که به ترتیب در میادین نفت و گاز می شود.

بنابراین نفت پلانکتون های فسیلی و مواد مشتق شده از جلبک و در نتیجه یک ماده طبیعی است. منشا بیولوژیکی متنوع آن و شرایط بسیار متنوعی که در آن نفت تشکیل می‌شود، توضیح می‌دهد که چرا نفت مخلوط‌شده از مواد مختلف، هیدروکربن‌ها است. ترکیب عمومی آن پارافین (۳۰٪؛ محدوده ۱۵-۶۰٪)، نفتن ها (۴۹٪؛ محدوده ۳۰-۶۰٪)، آروماتیک (۱۵٪؛ محدوده ۳-۳۰٪) و آسفالت ها (۶٪؛ محدوده: باقیمانده). ) است. . بنابراین، نفت خام باید قبل از استفاده در کاربردهای مدرن مانند بنزین برای اتومبیل، نفت سفید برای هواپیما، روان کننده موتورها یا روغن برای گرم کردن خانه ها، تصفیه شود.

استفاده از روغن معدنی در لوازم آرایشی

روغن معدنی بیش از صد سال است که در لوازم آرایشی استفاده می شود، اما تاریخ دقیقی از معرفی روغن معدنی در لوازم آرایشی یافت نشد. همچنین در کاربردهای الکتریکی و غذایی استفاده شده است. از آنجایی که پالایش شدید نفت خام ضروری است، معرفی آن در حدود سال‌های ۱۸۷۰-۱۸۸۰ تخمین زده می‌شود، زیرا در آن زمان تولید روغن معدنی با هزینه‌های کم به اندازه کافی بالا بود.

ترکیب مورد استفاده

این ترکیب تولید بالا با هزینه کم احتمالاً دلیل استفاده از آن به عنوان جایگزین ارزان‌تری برای روغن‌های گیاهی است. جدول ۱ تعدادی تفاوت و شباهت بین روغن های گیاهی و روغن های معدنی مورد استفاده در لوازم آرایشی را فهرست می کند. این جدول نشان می دهد که هر دو نوع روغن مزایا و معایب خود را دارند. اگرچه هر دو محصول مشتق شده از طبیعت هستند، فرآیند شیمیایی تولید روغن معدنی به گونه ای است که استانداردهای “طبیعی” در لوازم آرایشی را برآورده نمی کند. با این حال، «بی اثر بودن» آن، آن را به یک ماده شیمیایی بسیار ایمن تبدیل می کند که حتی می تواند در مواد غذایی و دارویی استفاده شود. از این موضوع می توان نتیجه گرفت که زمانی که روغن معدنی استفاده می شود، در فرمولاسیون هایی که در آن گنجانده شده است، اغلب با درصد بالایی از آن استفاده نمی شود.

Vegetable oilsMineral oil
OriginPlant-derivedAnimal-derived (fossil plankton and algae)
Production volumeLow to mediumHigh
Production costMedium to highLow
Physical appearanceYellowish to brownColourless
Chemical treatment during manufacturingMainly pressing (fixed oil) or heating (volatile oils)Sulphuric acid and/or hydrogenation
Chemical stabilityOften sensitive to oxidation and occasionally to lightInert
Biological activityVariable, depending on active ingredientsGut: laxative

Skin: moisturization

ToxicologyVariable, depending on active ingredientsNon-toxic, GRAS (Generally Regarded As Safe)

روغن معدنی در بسیاری از کاربردهای موضعی استفاده می شود و با رایحه ای افزوده به عنوان روغن بچه به بازار عرضه می شود. اگرچه روغن بچه در درجه اول به عنوان یک پماد عمومی برای پوست به بازار عرضه می شود، اما کاربردهای دیگری نیز برای استفاده رایج وجود دارد. اغلب در “بثورات پوشک” نوزادان برای کاهش التهاب استفاده می شود. به طور مشابه، ممکن است اگزمای خفیف را کاهش دهد، به ویژه زمانی که استفاده از کرم های کورتیکواستروئیدی مطلوب نباشد. روغن معدنی یا بچه را می توان به مقدار کم (دو تا سه قطره در روز) برای تمیز کردن داخل گوش استفاده کرد.

 

عضویت در خبرنامه
برای دریافت آخرین اخبار و به روزرسانی ها، مستقیماً در صندوق ورودی خود، اینجا ثبت نام کنید.
شما می توانید در هر زمان اشتراک خود را لغو کنید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.