پیش بینی آژانس بین المللی انرژی از رشد تقاضای نفت چین

پیش بینی آژانس بین المللی انرژی از رشد تقاضای نفت چین

رشد تقاضای نفت چین

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد تقاضای جهانی نفت به آرامی در حال افزایش است، اما افزایش چشمگیری به دلیل از سرگیری سفرهای هوایی و بازگشایی اقتصاد چین پس از محدودیت‌های COVID-19D، در انتظار است.

آژانس در گزارش ماهانه خود گفت: در اوایل سال 2023رشد تقاضای جهانی نفت به آرامی رو به افزایش بود اما پیش بینی می شد که میزان تقاضا تا پایان سال به طور چشمگیری افزایش یابد.

به طور کلی استفاده ی مجدد از سوخت جت و تجدید حیات چین در سه ماهه اول و چهارم 3.2 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت که از سال  2010 بزرگترین افزایش نسبی در سال می باشد.

demand oil - بازار نفت و گاز پتروشیمی

پیش بینی های آژانس برای تقاضای جهانی و چین به ترتیب 16 و 102 میلیون بشکه در روز است که نسبت به ماه قبل نسبتاً ثابت می باشد.

آژانس بین المللی انرژی افزود با این وجود عرضه نفت همچنان از روند نسبتا  کند تقاضا پیشی گرفته است اما تا اواسط سال بازار به تعادل می رسد و چین و کشورهای در حال توسعه تقاضای خود را افزایش می دهند.

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد  شاخص های زمان واقعی عمدتاً پس از جهش قابل توجه در ماه ژانویه برای تحرک چینی تثبیت شده اند که دلیل آن این است که  ترافیک هوایی پروازهای داخلی بسیار بالاتر از سطح قبل از همه گیری بوده است.

oil demand - بازار نفت و گاز پتروشیمی

آژانس بین المللی انرژی هشدار داد تورم بالا و نگرانی سرمایه‌گذاران در مورد نرخ‌های بهره بالا، افق اقتصادی را مختل می‌کند و می‌تواند خطری برای افزایش تقاضا باشد این آژانس همچنین بیان کرد نگرانی ها در مورد سلامت بخش بانکی ایالات متحده خطرات بالقوه نزولی را به همراه دارد

در همین حال، ذخایر نفت تجاری در کشورهای توسعه‌یافته OECD به دلیل  کاهش تقاضا و افزایش ذخیره‌سازی اروپا که ناشی از  ممنوعیت واردات برخی از محصولات پالایش شده و نفت خام روسیه می باشد، به بالاترین حد خود در 18 ماه گذشته رسید.

total oil - بازار نفت و گاز پتروشیمی

قابل ذکر است که تولید نفت روسیه در ماه فوریه با وجود تحریم‌ها بر صادرات دریایی نزدیک به سطح قبل از جنگ باقی مانده است.

با این وجود روسیه صادرات نفت خام خود را 500 هزار بشکه در روز کاهش داد در حالی که ممنوعیت جدید اتحادیه اروپا بر محصولات دریایی این کشور و محدودیت قیمت بین المللی تحت رهبری ایالات متحده (که هر دو از 5 فوریه آغاز شد ) سبب شد صادرات محصولات روسیه 650 هزار بشکه در روز کاهش یابد.

اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *