سود صنعت نفت و گاز جهان

سود صنعت نفت و گاز جهان در سال 2022; اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی:

مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی بر این باور است که شرکت های نفت و گاز جهان طی سال گذشته با سود 4 تریلیون دلاری روبرو شده اند. فاتح بیرول ضمن اشاره به سود سرشار صنعت نفت و گاز جهان در سال گذشته میلادی از کشورهای خاورمیانه خواست تا انتقال و گذار به سوی انرژی های پاک را تسریع کنند.

بیرول گفت دو دلیل کلیدی وجود دارد که چرا اکنون زمان مناسب برای تسریع در انتقال به سوی انرژی های پاک است. وی افزود: این منطقه “بازوهای مالی برای متنوع کردن برنامه های اقتصادی” را به علت قیمت های بالای نفت در سال گذشته دارد جایی که سود صنعت نفت و گاز به بیش از 4 تریلیون دلار رسیده است.

برگزاری اجلاس آب و هوای سازمان ملل نیز یک فرصت کلیدی برای منطقه است.

بیرول گفت: شما پایه مالی و همچنین نقطه عطف بسیار مهمی در تاریخ خاورمیانه از نظر گذار به سوی انرژی های پاک دارید. من نمی گویم فردا باید تولید نفت را کاهش دهند، اما اکنون این انتقال باید آغاز شود. وی گفت: این یک فرصت تاریخی برای امارات متحده عربی و خاورمیانه خواهد بود تا مسئولیت بین المللی خود را به عنوان یک شهروند بین المللی خوب نشان دهند.

بیرول تاکید کرد: کشورهای خاورمیانه، به ویژه کشورهایی که اقتصادشان متکی به درآمدهای نفت و گاز است، باید هر چه زودتر تنوع را ایجاد کنند، زیرا تقاضا برای نفت برای همیشه افزایش نخواهد یافت. تعدادی از شاخص ها وجود دارد که روند کاهش تقاضای نفت را نشان می دهد که مهمترین آن افزایش خودروهای برقی است. در آغاز دهه جاری، از هر 100 خودروی فروخته شده در جهان، تنها 3 خودرو برقی بودند، در حالی که این رقم در سال گذشته تقریباً 15 خودرو از هر 100 خودرو بود.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030، هر خودروی دومی که در چین، آمریکا و اروپا فروخته می‌شود، یک خودروی الکتریکی خواهد بود. بیرول اذعان داشت که برای برخی از کشورهای منطقه، انتقال انرژی پیش از این آغاز شده ، اما برای خاورمیانه به طور کلی، سرعت بسیار پایین است.

بیرول گفت، علاوه بر ضرورت مبارزه با تغییرات آب و هوایی، انتقال برای اقتصادهایی که به درآمدهای نفت و گاز متکی هستند، مهم است. وی گفت: اگر تقاضا برای نفت کمتر باشد، درآمدها کاهش می‌یابد و اقتصادها ضعیف می‌شوند.

منبع: نشنال

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *