چالش های آمریکا برای گذار به سوی انرژی پاک
مهمترین چالش های آمریکا برای گذار به سوی انرژی پاک
امریکا به عنوان بزرگترین اقتصاد برای گذار به سوی انرژی پاک با چالش های زیادی روبرو است. در حالی که شرکت های نیروگاهی در حال تعطیلی کارخانه های زغال سنگ هستند شرکت های حفاری نفت و گاز آمریکا در حال تلاش برای تاسیسات جدید برای افزایش تولید هستند که علت اصلی ان افزایش تقاضای داخلی و خارج از کشور است.
این مساله عدم تعادل در گذار به سوی انرژی های پاک را برجسته تر می کند، با توجه به این نکته که خودروهای برقی و پمپ های حرارتی که باعث افزایش تقاضای برق در شبکه آمریکا می شوند، جایگزین خودروهای بنزینی و کوره ها می شوند و متأسفانه به دلیل کمبود منابع انرژی پاک نمی توان مقادیر زیادی انرژی را تامین کنند.
به گفته آرن اولسن، تحلیلگر ارشد انرژی و اقتصاد محیط زیست، انتقال انرژی با سرعت های متفاوت در بخش های مختلف در حال وقوع است.
اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده پیش بینی می کند که ذغال سنگ 17 درصد، انرژی تجدید پذیر 24 درصد و گاز طبیعی 37 درصد از تولید برق آمریکا را در سال جاری به خود اختصاص خواهد داد.
به گفته EIA، انتظار می رود که مصرف زغال سنگ آمریکا در سال 2023 به 434 میلیون تن برسد که در مقایسه با 15 سال پیش تقریباً باور نکردنی می باشد.
به همین دلیل دولت بایدن در تلاش است تا با قانون کاهش تورم ، گذار به سمت انرژی پاک در ایالات متحده را تسریع کند ، و پول حاصل را به فناوری انرژی پاک تزریق کند. با این حال ، این موضوع هنوز به وقوع نپیوسته و چالش های قابل توجهی را برای سیاست گذاران ایجاد کرده است.
رفتن به سمت انرژی تجدید پذیر برای برخی از بخش ها مانند تولید باد و انرژی خورشیدی نسبتاً هموار بوده است. اما سایر بخش ها برای انطباق سریع با فن آوری های جدید با چالش روبرو شده اند.
یکی از چالش های مهم دولت بایدن، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از حمل و نقل است که 27 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای ایالات متحده را تشکیل می دهد.
با وجود محبوبیت خودروهای برقی، آنها هنوزهم تنها بخش کوچکی از کل فروش وسایل نقلیه در ایالات متحده را به خود اختصاص داده اند که این امر ناشی از این است که آمریکایی ها به دلیل عدم وجود زیرساخت های کافی شارژ و نگرانی های مربوط به مقرون به صرفه بودن، همچنان به وسایل نقلیه بنزین اعتماد می کنند.
چالش دیگر برقراری تعادل بین برق قابل اتکا به منظور کاهش آلاینده های کربنی است.
منابع انرژی تجدید پذیر مانند باد و انرژی خورشیدی متناوب هستند و همیشه نمی توانند برق قابل اتکا را تامین کنند به همین دلیل تا زمانی که راه حل های ذخیره سازی انرژی در دسترس قرار بگیرد، گاز طبیعی نقش مهمی در تأمین برق قابل اعتماد بازی خواهد کرد.
با وجود این چالش ها ، دلایل خوش بینانه ای برای رفتن آمریکا به سمت انرژی های پاک وجود دارد. هزینه های انرژی تجدید پذیر همچنان به سرعت در حال کاهش است و باعث می شود که به طور فزاینده ای با سوخت های فسیلی رقابت کند.
علاوه بر این، بسیاری از ایالت ها اهداف بلند پروازانه ای را برای انتقال به سمت انرژی های تجدید پذیر تعیین کرده اند که می تواند به نوآوری و سرمایه گذاری دراین بخش کمک کند.
در نهایت، برای دست یابی به گذار موفق به سمت انرژی پاک نیاز به همکاری بین دولت ها، مشاغل و افراد در همه بخش های جامعه وجود دارد.
اگرچه امریکا در برخی زمینه های مختلف پیشرفت هایی داشته است، با این وجود اگر این کشور قصد دارد اهداف جاه طلبانه خود را برآورده کند و به جهانیان به سمت آینده ای پایدارتر هدایت شود ، اقدامات زیادی را باید انجام دهد.
اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی
منبع: اویل پرایس
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.