منو
منو
آموزش انواع صادرات با بازار نفت و گاز همراه باشید
اکثر شرکت ها فعالیت در زمینه ی تجارت بین الملل را با واردات یا صادرات آغاز می کنند. صادرات یعنی ارسال کالا به خارج از کشور به قصد فروش آنها در کشوری دیگر. واردات یعنی آوردن کالا از کشوری دیگر به قصد فروش در داخل کشور
هر دوی این روش ها نیازمند حداقل سرمایه گذاری است و اساسا ریسک بالایی ندا آنها برای افراد و ش رکت ها این امکان را فراهم می آورند تا برخلاف راه اندازی فروشگاه در خارج از کشور، بدون نیاز به منابع مالی هنگفت وارد تجارت بین الملل شوند.
صادرات دو روش اصلی دارد :
صادرات غیر مستقیم ممکن است شامل استفاده از یک شرکت مدیریت صادرات با چیزی به نام صادرات اتکایی باشد
شرکت مدیریت صادرات، شرکتی خصوصی است که در یک کشور تاسیس می شود و به عنوان بخش صادرات چندین تولید کننده فعالیت دارد. این شرکت ها به نمایندگی از مشتریان شان به سفارش گیری و انجام معاملات صادراتی اقدام می کنند. شرکت های مدیریت صادرات معمولا مالکیت کالا را در اختیار می گیرند و همه ی ریسک های مرتبط با تجارت در س ایر کشورها را می پذیرند. تا زمانی که در امر صادرات تازه کار محسوب می شوید یا توزیع کننده یا کارگزاری در خارج از کشور ندارید، بهره گیری از یک شرکت مدیریت صادرات مفید خواهد بود.
کارآفرینانی که به تولید علاقه ندارند، می توانند با تأسیس یک شرکت مدیریت صادرات، وارد عرصه ی صادرات شوند. شرکت مدیریت صادرات معمولا به شکل تخصصی، درگروهی از محصولات فعالیت می کند. اگر شبکه ی ارتباطات فردی در خارج از کشور با اطلاعاتی کلی از تولید دارید و به آغاز تجارت صادراتی علاقه مند هستید، به تولید کنندگانی که بخش صادرات فعال ندارند، مراجعه کرده و خدمات خود را معرفی کنید.
صادرات اتکایی، عملیات توزیع کالا در خارج از کشور است؛ به این ترتیب محصولات شما و تولید کننده ای دیگر با هم فروخته می شود. شرکت هایی که محصولاتشان مرتبط یا مکمل است، ولی رقیب یکدیگر نیستند، از این روش برای عرضه ی تولیداتشان استفاده می کنند. ف
خدمات
آخرین تحلیل ها
پادکست ها
آموزش
شماره تماس پشتیبانی در واتساپ: 09337813003
ایمیل: iroilmarket2@gmail.com
© 2022 – تمامی حقوق برای بازار نفت و گاز پتروشیمی محفوظ است.
استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.