تفسیر روزانه Platts از Asian LPG
تفسیر روزانه Platts از Asian LPG/ بازار نفت و گاز:
قیمت گاز مایع LPG آسیا 21 سپتامبر را افزایش داد و از افزایش 6/5 دلاری در میلیون تن در ماه اکتبر قیمت نفت برنت در اکتبر نسبت به پایان 20 سپتامبر آسیا بیشتر شد، زیرا خریداران بیشتری در بازار دیده شدند، درحالیکه پیشنهادها کمیاب بودند. دادههای Platts نشان داد که S&P Global Platts میزان تحویل پروپان نیمه دوم اکتبر CFR شمال آسیا را 5/8 دلار/ میلیون تن در روز افزایش داد و به 5/801 دلار در 21 سپتامبر رسید که بالاترین میزان از زمان رسیدن به 805 دلار/میلیون تن در 8 اکتبر 2014 است.
مبلغ پروپان CFR H2 تحویل اکتبر به CP در ماه سپتامبر 5/32 دلار در تن بود که 5/6 دلار در میلیون تن در روز کاهشیافته بود. پلاتس CFR تحویل بوتان اکتبر H2 در شمال آسیا را در 7 دلار در میلیون تن زیر قیمت پروپان 21 سپتامبر بدون تغییر در روز ارزیابی کرد. پروپان تحویل نیمه نوامبر CFR شمال آسیا در نیمه اول روز با افزایش 14 دلار در میلیون تن در روز نهایتا 805 دلار در میلیون تن در 21 سپتامبر ارزیابی کرد، درحالیکه حق بیمه پروپان H1 نوامبر به CP نوامبر 34 دلار در میلیون تن در 21 سپتامبر ارزیابی شد.
در بازار لحظهای 21 سپتامبر، هشت مزایده و یک پیشنهاد مشاهده شد و یک معامله شنیده شد. معاملهگر چینی Wanhua Chemical پیشنهاد Vitol برای 23000 تن پروپان برای تحویل اکتبر H2، در FEI اکتبر منهای 5 دلار در تن که معادل 801 دلار در تن است، رزرو کرد. پیشنهادها Glencore و PetroChina برای همان طرح در پایان FEI اکتبر منهای 5 دلار در میلیون تن، معادل 801 دلار در میلیون تن و همچنین پیشنهاد Vilma در FEI اکتبر منهای 4 دلار در میلیون تن، معادل 802 دلار در میلیون تن همچنان منتظر بسته شدن بازار است.
تفسیر روزانه Platts از LPG شرق میانه
- پروپان CP-Oct-Nov کانتانگو به 2 دلار در تن کاهش مییابد.
- نرخ VLGC به 40 دلار در میلیون تن میرسد که بالاترین حد در حدود دو هفته است.
مبادله پروپان CP ماه اکتبر عربستان در 21 سپتامبر با 769 دلار/میلیون تن در روز معادل 15 دلار در میلیون تن در روز ارزیابی شد. پروپان CP اکتبر 104 دلار/ میلیون تن بیشتر از مدتزمان پروپان CP در سپتامبر بود. مبادله پروپان کانتانگو اکتبر-نوامبر CP در روز 2 دلار در میلیون تن به 2 دلار در میلیون تن در 21 سپتامبر کاهش یافت، درحالیکه عقبنشینی پروپان نوامبر-دسامبر CP در روز بدون تغییر در 6 دلار در میلیون تن بود.
در بازار فیزیکی 21 سپتامبر، Petredec برای بارگیری 45000 تن پروپان برای بارگیری 22-26 اکتبر، FOB خاورمیانه، قیمت 780 دلار در هر تن پیشنهاد داد. پیشنهاد Vitol برای 45000 تن بار بهطور مساوی برای بارگیری 15 تا 21 اکتبر، FOB خاورمیانه، در CP اکتبر منهای 1 دلار در تن که معادل 5/764 دلار در میلیون تن است. نرخ VLGC در مسیر اصلی خلیجفارس به ژاپن 21 سپتامبر بیشترین افزایش را یافت و به 40 دلار در میلیون تن رسید که با سطح 9-10 سپتامبر مطابقت دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.