پالایشگاه های آسیایی تولید بنزین را افزایش می دهند

افزایش تولید بنزین پالایشگاه های آسیایی

افزایش تولید بنزین پالایشگاه های آسیایی

منابع صنعتی و تحلیلگران بر این باورند که چندین پالایشگاه آسیایی احتمالاً تولید بنزین را از ماه می به حداکثر خواهند رساند و تولید گازوئیل را کاهش می دهند زیرا تولید بنزین در آستانه فصل سفرهای تابستانی سود بیشتری را عاید آنها خواهد کرد.

این تعدیل در تولید پالایشگاه های آسیایی پس از کاهش حاشیه سود برای گازوئیل و سوخت جت به دلیل افزایش عرضه در پی افزایش صادرات چین انجام شده است، در حالی که پنجره آربیتراژ به اروپا از اوایل سال 2023 به دلیل عرضه فراوان در این قاره بسته شد.

در همین حال، سود بنزین دوباره افزایش یافته است زیرا معامله گران در آستانه افزایش تقاضای سفرهای فصلی از آوریل تا سپتامبر، در حال پرکردن انبارهای خود هستند.
با تعدیل تولید، بازار آسیا که با مازاد فزاینده عرضه گازوئیل روبرو بود، می تواند دوباره متعادل شده و از قیمت ها حمایت کند.

شرکت پتروشیمی فورموسا تایوان، یکی از بزرگترین صادرکنندگان فرآورده های نفتی آسیا، قصد دارد تولید گازوئیل را از برخی واحدها، مانند واحد کک سازی تاخیری، کاهش دهد و تولید بنزین را از کراکر کاتالیستی سیال خود افزایش دهد.

سخنگوی این شرکت گفت: حجم تولید گازوئیل ما حدود 5 درصد کاهش خواهد داشت و تولید بنزین در ماه می 2 تا 3 درصد در مقایسه با برنامه تولید اولیه افزایش می‌یابد.
حاشیه سود پالایشگاه های سنگاپور، که نقطه عطف حاشیه سود صنعت پالایشگاهی آسیا است، از میانگین 7.56 دلار در ماه مارس به 3.17 دلار در هر بشکه رسیده است که پایین ترین رقم از اکتبر 2022 تا کنون به شمار می رود.

به گفته تاجران، با این حال، پالایشگاه‌ها به تقاضای قوی از سوی ایالات متحده، بزرگترین تولیدکننده بنزین در جهان، که از نظر بنزین کمبود دارد، چشم دوخته‌اند.
یک کارگزار محصولات نفتی مستقر در سنگاپور گفت، اگرچه پالایشگاه های ایالات متحده تولید خود را پس از تعمیر و نگهداری در سه ماهه اول افزایش داده اند، ولی همچنان به واردات نیاز دارد.

افزایش تولید نفتا و محصولات پتروشیمی

افزایش تولید بنزین معمولاً با نفتای بیشتری همراه است که می تواند به عنوان ترکیبی برای بنزین یا برای تولید اتیلن و پروپیلن مورد استفاده در پلاستیک استفاده شود.
داده‌های رفینیتیو نشان می‌دهد که پالایشگاه‌های شمال شرق آسیا، به رهبری چین، تولید گازوئیل را از سپتامبر به بالای 5 میلیون بشکه در روز افزایش داده‌اند، پس از اینکه حاشیه‌ها برای این محصول به رکورد 71.69 دلار در هر بشکه رسید.

اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *