ممنوعیت استفاده از خودروهای دیزلی در هند
یک هیئت ناظر در وزارت نفت هند اعلام کرد این کشور باید تا سال 2027 استفاده از خودروهای چهارچرخ دیزلی را ممنوع کند و به منظور کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، به گسترش استفاده از وسایل نقلیه برقی و گازسوز در شهرهای بیش از یک میلیون نفر جمعیت و شهرهای آلوده روی آورد.
هند که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گازهای گلخانه ای است، می خواهد 40 درصد برق خود را از انرژی های تجدیدپذیر تولید کند تا به هدف خالص صفر در سال 2070 دست یابد. در بیانیه این هیئت امده است: تا سال 2030، هیچ اتوبوس شهری که برقی نباشد، نباید اضافه شود. اتوبوسهای دیزلی برای حملونقل شهری نباید از سال 2024 به بعد اضافه شوند.
مشخص نیست که آیا وزارت نفت برای اجرای توصیه های کمیته مشورتی انتقال انرژی به ریاست تارون کاپور، وزیر سابق نفت، به دنبال تصویب کابینه خواهد بود یا خیر.
برای تقویت استفاده از خودروهای برقی در این کشور، این گزارش میگوید دولت باید «توسعه هدفمند» مشوقهای ارائه شده تحت طرح پذیرش و ساخت سریعتر خودروهای الکتریکی و هیبریدی (FAME) را در نظر بگیرد. دیزل حدود دو پنجم مصرف سوخت تصفیه شده در هند را به خود اختصاص می دهد که 80 درصد آن در بخش حمل و نقل استفاده می شود.
این هیئت گفته است که ثبت نام جدید وسایل نقلیه شهری فقط باید با موتور الکتریکی از سال 2024 مجاز باشد. پیش بینی می شود شبکه راه آهن طی دو تا سه سال آینده به طور کامل برقی شود.
اتوبوس های بین شهری در هند در درازمدت باید از برق استفاده کنند و گاز می تواند به عنوان سوخت انتقالی برای 10 تا 15 سال استفاده شود. هند قصد دارد تا سال 2030 سهم گاز در ترکیب انرژی خود را به 15 درصد برساند این رقم اکنون 6.2 درصد است.
این هیئت گفت هند باید ساخت ذخیره سازی گاز زیرزمینی معادل تقاضای دو ماهه را در نظر بگیرد زیرا انتظار می رود تقاضا با نرخ رشد 9.78 درصد بین سال های 2020 تا 2050 افزایش یابد.
اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی
منبع: رویترز
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.