میلیاردرهای جهان در کدام کشورها سکونت دارند؟

,
میلیاردرهای جهان در کدام کشورها سکونت دارند؟

میلیاردرهای جهان

آمارهای جدید نشریه فوربس از میلیاردرهای جهان نشان می‌دهد تعداد ثروتمندان هر سال رو به افزایش است و بیشترین تعداد آنها اکنون در آمریکا سکونت دارند، این درحالی است ‌که ایالات متحده از نظر سرانه میلیاردرها، در رتبه‌ اول جهان قرار ندارد.

موسسه آکسفام از بزرگ‌ترین سازمان‌های بین‌المللی که در زمینه ریشه‌کن کردن فقر و گرسنگی فعال است، بر این باور است که میلیاردرها ثروت خود را خلق نمی‌کنند، بلکه آن را از دیگران می‌گیرند و به دارایی‌های خود اضافه می کنند. افزایش تعداد میلیاردرها در واقع به معنای افزایش نرخ فقر نسبت به رشد اقتصادی است.

آمارهای آکسفام نشان می دهد از سال ۲۰۲۰ به بعد، یک درصد جمعیت دنیا توانسته است دو سوم ثروت اقتصادی موجود در جهان را در اختیار داشته باشد. در سال 2022 نابرابری اقتصادی برای اولین بار به‌ شدت افزایش پیدا کرد و بانک جهانی هشدار داد سازمان ملل نخواهد توانست تا سال ۲۰۳۰ هدف خود برای پایان بخشیدن به فقر مطلق را محقق سازد. آکسفام خواهان تغییر سیاست دریافت مالیات از میلیاردرها است زیرا به اعتقاد این سازمان سطح نابرابری در جهان غیرقابل قبول است.

بیشترین میلیاردرهای جهان در آمریکا ساکن هستند. این در حالی است که هر سال ثروت جهانی دست‌ به‌ دست شده و به جمعیت میلیونرها افزوده می‌شود. داده‌های نشریه فوربس حاکی است بیشترین شهروندان میلیاردر جهان ساکن آمریکا هستند و ۷۳۵ نفر آمریکایی ثروتی به ارزش ۴٫۵ هزار میلیارد دلار در اختیار دارند.

چین با داشتن ۴۹۵ میلیاردر که مجموع ثروت آنها ۱٫۶۷ هزار میلیارد دلار است، در رتبه دوم جهان قرار گرفته است و هند با داشتن ۱۶۹ میلیاردر در رتبه سوم و آلمان با میزبانی از ۱۲۶ میلیاردر در رتبه چهارم قرار دارند. همچنین آمارهای فوربس حاکی از حضور ۳۳۷ زن میلیاردر در جهان است؛ اما رتبه‌بندی کشورها بر اساس سرانه تعداد افراد میلیاردر متفاوت از رتبه‌بندی جمعیتی آن‌ها است. تقسیم داده‌های فوربس درباره آمار میلیاردرهای هر کشور بر جمعیت کشورها سرانه میلیاردری هر کشور را تعیین خواهد کرد و در این رتبه‌بندی، آمریکا مقام اول را در اختیار ندارد.

هنگ‌کنگ بالاترین سرانه میلیاردر جهان را دارد. با وجود اینکه تنها ۶۶ میلیونر در این منطقه ساکن هستند، اما سرانه میلیاردرها در این منطقه ۷٫۳۴ میلیون نفری برابر ۰٫۰۰۰۰۰۸۹۸ است. مجموع ثروت میلیاردرهای هنگ‌کنگی برابر ۳۵۰ میلیارد دلار است و ثروتمندترین آن‌ها، ۳۷٫۸ میلیارد دلار ثروت دارد.

سنگاپور 5.6 میلیون نفری پس از هنگ‌کنگ با سرانه ۰٫۰۰۰۰۰۶۲۱ میلیاردر، رتبه دوم جهان را در اختیار دارد. ثروتمندترین فرد در سنگاپور ثروتی به ارزش ۱۴٫۱ میلیارد دلار در اختیار دارد و مجموع میلیاردرهای این کشور ۳۵ نفر هستند.

سوئیس با جمعیت ۸٫۷ میلیون نفری و ۴۱ میلیاردر، سومین سرانه بالای میلیاردر در جهان را در اختیار دارد. ثروتمندترین میلیارد سوئیس ۳۰٫۲ میلیارد دلار ثروت و دارایی دارد. پس از سوئیس، سوئد با جمعیت ۱۰٫۴ میلیون نفری و ۳۹ میلیاردر در رتبه چهارم سرانه میلیاردرهای جهان ایستاده است. ثروتمندترین فرد سوئدی ۱۸٫۱ میلیارد دلار ثروت دارد. اسرائیل با جمعیتی برابر ۹٫۵ میلیون نفر و ۳۰ میلیاردر در رتبه پنجم جهانی قرار گرفته است و مهم‌ترین میلیاردر آن ۱۹٫۸ میلیارد دلار ثروت دارد.

آمریکا در رتبه‌بندی درآمد سرانه در رتبه ششم جهانی قرار می‌گیرد. این کشور با جمعیتی برابر ۳۳۳٫۲ میلیون نفر، ۷۳۵ میلیاردر دارد و مجموع ثروت آن‌ها ۴٫۵ هزار میلیارد دلار است.

تایوان با جمعیت ۲۳٫۸ میلیون نفری و داشتن ۵۲ میلیاردر در رتبه هفتم جهانی قرار گرفته است. ارزش خالص ثروت میلیاردرهای تایوانی ۸٫۸ میلیارد دلار برآورد شده است. در استرالیا ۴۷ میلیاردر ساکن هستند و ثروتمندترین آن‌ها جینا راینهارت ثروتی به ارزش ۲۶٫۵ میلیارد دلار دارد. این کشور ازنظر سرانه میلیاردرها در رتبه هشتم جهانی قرار گرفته است و پس‌ازآن کانادا، با داشتن ۶۳ میلیاردر و جمعیتی ۳۸٫۹ میلیون نفری در رتبه نهم قرار می‌گیرد.

ثروتمندترین فرد کانادایی دیوید تامسون نام دارد که ۵۶٫۶ میلیارد دلار ثروت در اختیار دارد. در نهایت، آلمان دهمین عضو لیست ۱۰ کشور با بالاترین سرانه میلیاردرهای جهان را تشکیل می‌دهد. این کشور با ۸۴ میلیون نفر جمعیت، ۱۲۶ میلیاردر دارد و ارزش ثروت ثروتمندترین آن‌ها برابر ۴۷٫۴ میلیارد دلار است.

ایتالیا، انگلیس، روسیه، فرانسه، کره جنوبی، چین، ژاپن، برزیل، هند و اندونزی به ترتیب در رتبه‌های یازدهم تا بیستم لیست بالاترین سرانه میلیاردرهای جهان قرارگرفته‌اند.

بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: اتاق ایران

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *