نگرانی ها درباره رشد اقتصادی چین قیمت نفت را کاهش داد

نگرانی ها درباره رشد اقتصادی چین قیمت نفت را کاهش داد

نگرانی ها و نااطمینانی ها درباره رشد اقتصادی چین موجب شد تا قیمت نفت در آغاز معاملات روز دوشنبه با افت بیش از یک دلار در هر بشکه روبرو شود. این در حالی است که قیمت نفت هفته گذشته با رشد نسبی روبرو شده بود. کاهش تولید اوپک پلاس و افت متوالی تعداد دکل های حفاری آمریکا برای هفتمین هفته متوالی نیز نتوانست مانع کاهش قیمت نفت شود.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال تا این لحظه با 1.15 دلار کاهش به کمتر از 75.46 دلار رسیده و هر بشکه نفت سبک آمریکا نیز با 1.09 دلار افت 70.69 دلار داد و ستد شده است. هفته گذشته، قیمت نفت برنت 2.4 درصد و نفت سبک آمریکا نیز 2.3 درصد افزایش یافت.

تینا تنگ، تحلیلگر CMC Markets می‌گوید: بی‌ثباتی‌های اقتصادی چین ممکن است پیش از تصمیم بانک مرکزی این کشور در مورد نرخ‌های اولیه وام‌های خود در این هفته، باعث تشدید فشار فروش در بازار نفت شود.

تعدادی از بانک‌های بزرگ جهان پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی چین در سال 2023 را کاهش داده‌اند، پس از آن که داده‌های ماه مه نشان داد که بهبود پس از بحران کرونا در دومین اقتصاد بزرگ جهان در حال تزلزل است.

به طور گسترده انتظار می رود که بانک مرکزی چین به دنبال کاهش بهره وام های میان مدت در هفته گذشته برای تقویت بهبود اقتصادی متزلزل، نرخ بهره اصلی وام های خود را در روز سه شنبه کاهش دهد.

منابع آگاه به رویترز گفته‌اند که چین در سال جاری حمایت های مالی و پولی بیشتری را برای تقویت رشد اقتصادی خود اعمال خواهد کرد، اما نگرانی‌ها در مورد بدهی و فرار سرمایه، اقداماتی را که در جهت تقویت تقاضای ضعیف در بخش‌های مصرف‌کننده و خصوصی است، حفظ خواهد کرد.

با این حال، توان عملیاتی پالایشگاه چین در ماه مه به دومین رکورد بالای خود رسید و این عامل به افزایش قیمت نفت طی هفته گذشته کمک کرد . از سوی دیگر شرکت‌های انرژی ایالات متحده تعداد دکل‌های نفت و گاز طبیعی فعال خود را برای هفتمین هفته متوالی برای اولین بار از جولای 2020 کاهش دادند.

جدول قیمت های جهانی

تعداد دکل‌های نفت و گاز، که نشان‌دهنده اولیه تولید آتی است، در هفته منتهی به 16 ژوئن با 8 مورد کاهش به 687 واحد رسید که پایین‌ترین میزان از آوریل 2022 است. به گفته ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد OANDA، قیمت نفت روز دوشنبه نیز پایین‌تر نیز خواهد رفت، زیرا انتظار می‌رود سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش از جمله روسیه، برای رعایت سهمیه‌های تولید با مشکل مواجه شوند.مویا با اشاره به اظهارات ایگور سچین، رئیس شرکت روسنفت، گفت: روسنفت پیشنهاد می‌کند که اوپک پلاس بر صادرات تمرکز کند نه تولید.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *