افزایش قیمت جهانی نفت برای دومین هفته متوالی

افزایش قیمت جهانی نفت برای دومین هفته متوالی

قیمت نفت در حالی که در پایان معاملات روز جمعه با افزایش روبرو شد که به نظر می رسید مقام های آمریکایی در آستانه انعقاد یک توافق بر سر سقف بدهی هستند و بازار پیام های متناقضی در مورد عرضه نفت روسیه و عربستان سعودی پیش از نشست بعدی اوپک پلاس دریافت کرده است.

نفت هر بشکه خام برنت دریای شمال با 69 سنت یا 0.9 درصد افزایش به 76.95 دلار رسید و هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 84 سنت یا 1.2 درصد افزایش 72.67 دلار معامله شده است.

به صورت هفتگی، قیمت هر دو نفت برای دومین هفته با افزایش روبرو شد به طوری که نفت برنت 1.7 درصد و نفت سبک آمریکا نیز 1.6 درصد رشد را ثبت کردند.
با این حال، بازار نفت همچنان محتاط است زیرا مذاکرات بدهی در آمریکا ممکن است ادامه یابد و نگرانی های جدیدی در مورد افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در ماه آینده وجود دارد که پس از داده های قوی مخارج مصرف کننده ایالات متحده و آمارهای تورم، تقاضای نفت را محدود می کند.

یک مقام دولت بایدن گفت در حالی که ممکن است مذاکره کنندگان روز جمعه به توافقی برای افزایش سقف بدهی 31.4 تریلیون دلاری دولت آمریکا دست یابند، مذاکرات به راحتی می تواند به آخر هفته موکول شود.

پس از آنکه الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه، چشم انداز کاهش بیشتر تولید اوپک پلاس در نشست چهارم ژوئن در وین را به طور تلویحی رد کرد، قیمت نفت بیش از 2 دلار در هر بشکه کاهش یافت.

سه منبع آگاه از موضع فعلی روسیه به رویترز گفتند که مسکو تمایل دارد حجم تولید نفت را بدون تغییر باقی بگذارد زیرا مسکو از قیمت ها و تولید فعلی راضی است.
این موضع مسکو با اشارات قبلی عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی، مبنی بر کاهش احتمالی تولید در تضاد بود که به فروشندگان کوتاه مدت هشدار داد که مراقب باشند.

کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) روز جمعه اعلام کرد که مدیران پول، معاملات آتی و گزینه های معاملاتی خالص خود را در هفته منتهی به 23 می کاهش دادند.
در همین حال، انتظار می‌رود تقاضای ایالات متحده برای بنزین همچنان قوی بماند، زیرا انجمن خودروی آمریکا پیش‌بینی می‌کنند تعطیلات روز یادبود 27 تا 29 می سومین فصل شلوغ سفرهای خودرویی از سال 2000 خواهد بود.

بر اساس گزارش شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز در ماه مه، تعداد دکل های نفتی ایالات متحده با 21 دکل کاهش یافت که بزرگترین افت ماهانه از ژوئن 2020 به شمار می رود.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *