حمایت گروه 7 از سرمایه گذاری های جدید در صنعت گاز طبیعی

,
حمایت گروه 7 از سرمایه گذاری های جدید در صنعت گاز طبیعی

در پیش ‌نویس سندی که رویترز مشاهده کرد آمده است، گروه 7 متشکل از صنعتی‌ ترین کشورهای جهان قصد دارد با توجه به هرج و مرج در بازارهای جهانی انرژی و با وجود نگرانی های اقلیمی، سرمایه‌ گذاری جدید بالادستی در صنعت گاز طبیعی را مورد بررسی قرار دهد.

وزرای انرژی و تغییرات اقلیمی اعضای گروه 7 شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده در هفته آینده نشستی را در ژاپن خواهند داشت و انتظار می ‌رود در این نشست به بررسی کاهش انتشار گازهای گلخانه ‌ای در مواجهه با مسائل امنیت انرژی پرداخته شود.

بر اساس پیش نویس سند، وزرا بر ضرورت سرمایه گذاری جدید بالادستی در تامین گاز طبیعی با هدف رسیدگی به امنیت انرژی پس از تهاجم روسیه به اوکراین تاکید خواهند کرد. همچنین در پیش نویس بیانیه ای که رویترز مشاهده کرد آمده است ” در این شرایط خاص، به سرمایه گذاری های بالادستی در ال ان جی (گاز طبیعی مایع) و گاز طبیعی در راستای اهداف و تعهدات اقلیمی خود نیاز داریم”.

این پیش نویس، متن نهایی بیانیه ای نیست که بایستی به تصویب برسد و حتی ممکن است تا برگزاری اجلاس سران که ژاپن در 15 و 16 آوریل میزبان آن خواهد بود، تغییر کند.

اقتصادهای بزرگ اروپایی از جمله بزرگترین اقتصاد، آلمان، به نیاز ضروری در تامین گاز طبیعی پی برده اند که از طریق خطوط لوله از روسیه انجام نمی شود. با افزایش یافتن قیمت ها پس از تهاجم روسیه به اوکراین، ایالات متحده پس از اینکه متعهد شد به متحدان اروپایی خود در تحویل گاز کمک کند، در سال گذشته حجم بی سابقه ال ان جی را به اروپا ارسال کرد.

علیرغم اعتراض فعالان محیط زیست، بسیاری از دولت ها و سیاست گذاران بر اطمینان بخشی از تامین گاز پایدار اشاره کردند. بانک جهانی اگرچه متعهد شده بود پس از سال ۲۰۱۹ تامین مالی پروژه ‌های بالادستی نفت و گاز را متوقف کند، امادر حال حاضر آمادگی تامین مالی برخی از پروژه‌ های گازی را دارد.

ویکتوریا کواکوا، معاون بانک جهانی در شرق و جنوب آفریقا، ماه گذشته در مصاحبه ای به بلومبرگ گفت “بانک جهانی درصورتی که هزینه گاز در بین منابع انرژی ارزان ترین باشد، می تواند برای تأمین مالی پروژه های گازی در موزامبیک به منظور اطمینان از دسترسی بیشتر به انرژی اقدام کند”.

در سال 2017، این بانک اعلام کرد پس از سال 2019 تامین مالی پروژه های نفت و گاز بالادستی را بر عهده نخواهد گرفت. اما همچنین اعلام کرد که در شرایط استثنایی، تامین مالی گاز بالادستی در فقیرترین کشورهایی که منافع آشکاری وجود دارد در نظر گرفته خواهد شد و شرایط دسترسی به انرژی برای این کشورها با تعهدات توافقنامه پاریس مطابقت دارد.

اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *