تا سال 2050 انرژی بادی یک سوم برق ژاپن را تامین خواهد کرد

,
برق ژاپن

ژاپن روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد ظرفیت تولید برق بادی خود را تا اواسط قرن از کمتر از 5 گیگاوات به 140 گیگاوات افزایش دهد تا بتواند علاوه بر تامین یک سوم تقاضای برق این کشور، به انتشار کربن خنثی نیز تا سال 2050 دست یابد.

قرار است نیروگاه‌های باد فراساحلی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ژاپن نقش محوری داشته باشند اما پیشرفت آنها به تعویق افتاد و هدف دولت برای تولید 45 گیگاوات نیروی بادی دریایی در سال 2040، کمتر از اهداف انجمن انرژی بادی ژاپن (JWPA) به‌نظر می‌رسد.

جین کاتو، رئیس JWPA در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت “ما باید یک هدف مشخص برای جذب تامین‌کنندگان خارجی در نیروگاه‌های بادی داشته باشیم تا با سرمایه‌گذاری آنها در ژاپن، زنجیره‌های تامین محلی را ایجاد کنیم”.

JWPA اعلام کرده است که ژاپن که پنجمین تولیدکننده گاز دی اکسید کربن در جهان است، باید ظرفیت تولید برق بادی خود را تا سال 2050 با هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به 100 گیگاوات افزایش دهد. تا پایان سال 2022، کمتر از 5 گیگاوات ظرفیت نیروگاه بادی نصب شده ژاپن تنها 0.14 گیگاوات در نیروگاه‌های فراساحل بود.

دولت توکیو سال گذشته مجبور شد روند انتخاب توسعه‌دهندگان پروژه‌های مزرعه بادی را به‌ مدت ۹ ماه به حالت تعلیق درآورد، در حالی‌ که قوانین مناقصه را برای رسیدگی به انتقادات تجاری که شفافیت بالایی نداشتند، اصلاح کرد.

JWPA همچنین بر ضرورت ایجاد یک صنعت رقابتی بین‌المللی انرژی بادی با همکاری بخش‌های دولتی و خصوصی به‌منظور سرعت بخشیدن به پیشرفت پروژه‌ها تاکید کرد. در مجموع هدف آن نصب 40 گیگاوات مزارع بادی خشکی، 40 گیگاوات مزرعه بادی دریایی ثابت و 60 گیگاوات، به صورت شناور در دریا است.

باتوجه به برآوردهای JWPA، انتظار می‌رود اثرات موج اقتصادی تأسیسات در سال 2050 سالانه به 6 تریلیون ین (44.4 میلیارد دلار) برسد و 355000 فرصت شغلی ایجاد کند که هزینه‌های تهیه سوخت فسیلی را تا 2.5 تریلیون ین در سال کاهش می‌دهد.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *