رقابت چین و اروپا بر سر عقد قراردادهای خرید “ال ان جی” با آمریکا

رقابت چین و اروپا بر سر عقد قراردادهای خرید "ال ان جی" با آمریکا

اروپا و چین که نگران امنیت انرژی هستند، در حال رقابت شدید و فزاینده برای امضای قراردادهای بلندمدت تامین انرژی با توسعه دهندگان و صادرکنندگان LNG در آمریکا هستند.
رقابت برای عرضه LNG که بر اساس قیمت‌های هنری هاب تعیین می‌شود و بندهای انعطاف‌پذیری برای فروش مجدد محموله‌ها دارد آن هم در صورت عدم نیاز به خریداران در مورد عرضه طولانی‌مدت و امکان ارسال محموله‌ها به مقاصد دیگر را می‌دهد.

برای فروشندگان، توسعه دهندگان و صادرکنندگان LNG آمریکا، قراردادهای خرید بلندمدت بیشتر با اروپا و آسیا به معنای شانس بیشتر برای سرمایه گذاری بیشتر در پروژه های تولید و صادرات است، در واقع قراردادهای بلندمدت صادرات می تواند پشتوانه تصمیمات مالی و سرمایه گذاری نهایی برای تعداد بیشتری از پایانه های صادرات LNG آمریکا باشد.
Sindre Knutsson، شریک تحقیقات گاز و LNG در ریستاد انرژی، به فایننشال تایمز گفت: “حجم بیشتر برای بازار خوب است و با معاملات جدید، شاهد توسعه پروژه های صادرات LNG بیشتری خواهیم بود.”

علیرغم نگرانی‌ها در مورد رشد هزینه ها، توسعه‌دهندگان پروژه‌های LNG در ایالات متحده قرار است در سال جاری حجم بالای ظرفیت صادراتی خود را به تصویب برسانند که این مساله نشانگر رشد تقاضای جهانی LNG و افزایش قراردادهای بلندمدت از سوی مشتریانی است که مایل به دستیابی به امنیت انرژی هستند.

در یکی از قراردادهای بلندمدت ال ان جی بین یک شرکت بزرگ انرژی و یک صادرکننده آمریکایی، شرکت اروپایی Equinor ماه گذشته یک قرارداد خرید 15 ساله حدود 1.75 میلیون تن در سال را با شرکت آمریکایی Cheniere امضا کرد که حجم خرید LNG را دو برابر خواهد کرد.

شرکت دولتی آلمان Securing Energy for Europe (Sefe) ماه گذشته قراردادی 20 ساله با Venture Global LNG برای واردات 2.25 میلیون تن LNG در سال از سومین پروژه Venture Global موسوم به CP2 LNG، امضا کرد. این بخشی از راهبرد مهم آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا برای کاهش وابستگی به گاز روسیه بوده است.

قراردادهای بلندمدت LNG در ماه‌های اخیر شاهد رشد زیادی بوده است، از جمله از سوی خریداران در اروپا، جایی که امنیت انرژی به قیمت نگرانی‌ها در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از واردات گاز طبیعی در مرکز توجه قرار گرفته است.

پس از بحران انرژی در سال گذشته که تاکید بیشتری بر امنیت انرژی چین داشت، پکن نیز به غیر از قطر، به دنبال تامین امنیت بلندمدت LNG از آمریکا است. همین هفته گذشته، Cheniere Energy یک قرارداد بلندمدت با ENN چین برای تحویل LNG برای بیش از 20 سال امضا کرد – این دومین قرارداد بین Cheniere و ENN به شمار می رود.

صادرکنندگان LNG در آمریکا در حال امضای قراردادهایی با سایر خریداران آسیایی مانند ژاپن هستند، و تعهدات بیشتری را تضمین می کنند تا پروژه های صادراتی ایالات متحده را آسان تر کند.

شرکت مشاوره وود مکنزی در گزارشی پیش از این گفت که توسعه دهندگان تاسیسات صادرات LNG آمریکا می توانند طی پنج سال آینده کارخانه های جدیدی به ارزش 100 میلیارد دلار راه اندازی کنند زیرا قیمت های بالا و نیاز به امنیت انرژی باعث ایجاد حرکت قوی برای تقاضا و قراردادهای طولانی مدت LNG خواهد شد.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: اویل پرایس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *