ایران رتبه نخست افزایش خطوط انتقال نفت و گاز خاورمیانه تا سال 2027

ایران رتبه نخست افزایش خطوط انتقال نفت و گاز خاورمیانه تا سال 2027

گلوبال دیتا خبر داد: ایران رتبه نخست افزایش خطوط انتقال نفت و گاز خاورمیانه تا سال 2027

تازه ترین گزارش گلوبال دیتا نشان می دهد انتظار می‌رود ایران در پروژه‌های سال‌های 2023 تا 2027 برای افزایش طول خط لوله های انتقال نفت و گاز خاورمیانه در رتبه نخست قرار بگیرد و حدود 38 درصد از کل خط لوله های برنامه‌ریزی‌شده و اعلام‌شده منطقه تا سال 2027 را به خود اختصاص دهد.

گزارش گلوبال دیتا موسوم به چشم انداز طول خطوط لوله نفت و گاز و مخارج سرمایه (CapEx) بر اساس منطقه، کشورها و شرکت ها از جمله جزئیات پروژه ها و پیش بینی های ساخت جدید (برنامه ریزی شده و اعلام شده) طی سال های 2023-2027، نشان می دهد نشان می دهد که ایران احتمالاً تا سال 2027 میلادی تمام تاییدیه های لازم برای احداث 5340 کیلومتر خط لوله جدید را دریافت کرده و 770 کیلومتر خط لوله جدید نیز که هنوز تاییدیه های نهایی آن اخذ نشده است تا سال 2027 میلادی اجرا خواهد شد.

بهارگاوی گاندهام، تحلیلگر نفت و گاز گلوبال دیتا، می گوید: خطوط لوله گاز طبیعی بیش از نیمی از کل خطوط لوله اضافه شده در ایران تا سال 2027 را تشکیل می دهد. این مساله به ایران کمک می کند تا تقاضای بالای گاز داخلی را از بخش های صنعتی، پتروشیمی و مسکونی خود تامین کند.”

ایران رتبه نخست افزایش خطوط انتقال نفت و گاز خاورمیانه تا سال 2027

ایران رتبه نخست افزایش خطوط انتقال نفت و گاز خاورمیانه تا سال 2027

خط لوله لوله گازی موسوم به “ترانک گاز” بزرگترین پروژه خط لوله انتقال ایران تا سال 2027 به طول کل 1200 کیلومتر است. این خط لوله گاز در حال حاضر در مرحله ساخت قرار دارد و احتمالاً در سال 2023 شروع به کار خواهد کرد. این خط لوله که تحت مالکیت و بهره برداری شرکت ملی گاز ایران است، به تامین نیاز گاز استان هایی مانند بوشهر، فارس، یزد و اصفهان کمک می کند.

خط لوله نفتی گوره – جاسک با طول کل 1000 کیلومتر رتبه دوم را در میان خطوط لوله انتقال آتی ایران دارد. این خط لوله نفت خشکی در حال حاضر در مرحله راه اندازی است و قرار است در سال 2023 شروع به کار کند. برای بهره برداری توسط شرکت مهندسی و توسعه نفت، به انتقال نفت خام به پایانه نفتی جاسک برای ذخیره و صادرات کمک می کند.

گلوبال دیتا تخمین می زند که عراق با 3078 کیلومتر تا سال 2027، جایگاه دوم را در خاورمیانه از نظر افزایش طول خط لوله انتقال خواهد داشت. نفت بصره-عقبه و عراق-ترکیه 2 به ترتیب با طول 1700 کیلومتر و 1000 کیلومتر خط لوله اصلی نفت آینده هستند. هر دو خط لوله برای صادرات نفت از این کشور برنامه ریزی شده اند.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *