نگرانی از افزایش نرخ بهره آمریکا و آمارهای ضعیف اقتصادی چین، قیمت نفت را کاهش داد

,
نگرانی از افزایش نرخ بهره آمریکا و آمارهای ضعیف اقتصادی چین، قیمت نفت را کاهش داد

قیمت نفت روز دوشنبه به دلیل نگرانی از افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا و ضعیف‌تر شدن داده‌های تولیدات صنعتی چین کاهش یافت. معاملات آتی نفت خام برنت برای تحویل در ماه جولای با 55 سنت یا 0.7 درصد کاهش به 79.78 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 54 سنت کاهش، 76.23 دلار معامله شد.

هزینه های مصرف کننده ایالات متحده در ماه مارس ثابت بود زیرا افزایش هزینه های خدمات با کاهش کالاها جبران شد، اما ادامه فشارهای تورمی می تواند باعث افزایش مجدد نرخ بهره توسط فدرال رزرو شود.

ای ان زد بانک در یادداشتی اعلام کرد: “لحن جنگ طلبانه فدرال رزرو می تواند بر قیمت انرژی و فلزات فشار وارد کند.” رشد اقتصادی ایالات متحده بیش از حد انتظار در سه ماهه اول کاهش یافت.

در همین حال، داده‌های رسمی روز یکشنبه نشان داد که شاخص مدیران خرید تولیدی چین (PMI) از 51.9 در ماه مارس به 49.2 کاهش یافت و به زیر مرز 50 واحدی که انبساط و انقباض فعالیت را به صورت ماهانه جدا می‌کند، سقوط کرد.

در یادداشت ANZ آمده است: “سرمایه گذاران در میان سیگنال های اقتصادی متفاوت محتاط هستند. نفت خام برنت در جلسات اخیر بازارهای گسترده تری را دنبال کرده است، با مجموعه ای از داده های اقتصادی که باعث عدم اطمینان بیشتر در مورد چشم انداز شده است.”

در روز جمعه، پس از اینکه شرکت‌های انرژی درآمدهای مثبت خود را اعلام کردند، قیمت نفت عمدتاً بیش از 2 درصد افزایش یافت و داده‌های ایالات متحده نشان داد که تولید نفت خام کاهش می‌یابد در حالی که تقاضای سوخت در حال رشد بود. تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به 12.5 میلیون بشکه در روز کاهش یافت که کمترین میزان از دسامبر است.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی (EIA)، تقاضا برای سوخت به نزدیک به 20 میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان از نوامبر است. داده های EIA در هفته گذشته نشان داد که با افزایش تقاضا برای سوخت موتور قبل از فصل اوج رانندگی تابستانی، ذخایر نفت خام و بنزین ایالات متحده بیش از حد انتظار کاهش یافته است.

اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *