تولید نفت‌خام اوپک‌پلاس کاهش یافته است

,
 تولید نفت‌خام اوپک‌پلاس کاهش یافته است

تولید نفت‌خام اوپک‌پلاس کاهش یافته است به گزارش بازار نفت و گاز ایران و به نقل از آرگوس

 تولید نفت‌خام اوپک‌پلاس در نوامبر کاهش یافت، زیرا کاهش‌ تولید عربستان‌سعودی و دیگر اعضای اوپک در خاورمیانه بیش از افزایش عرضه روسیه و قزاقستان بود.

 براساس نظرسنجی آرگوس، تولید ۱۹ عضو  مشمول سهمیه‌ اوپک پلاس با ۳۱۰ هزار بشکه کاهش به ۳۸.۲۹ میلیون بشکه در روز رسید.

 اوپک پلاس موافقت کرد به دلیل نگرانی در مورد تقاضای نفت چین، و رکود جهانی، سهمیه جمعی خود را برای ماه نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه در روز کاهش دهد. اما این گروه بیش از دو سال است که به دلیل سرمایه‌گذاری کم در سال‌های گذشته، اختلالات و تحریم‌ها، نتوانسته عرضه‌های تعهد شده را انجام دهد.

 اعضای غیراوپک این گروه مجموع تولید خود را به ۴۶۰ هزار بشکه در روز، بالاترین حد در ۸ ماه گذشته، رساندند.  تولید در میان ۱۰ عضو اوپک با هدف‌گذاری ۷۷۰ هزار بشکه در روز در نوامبر کاهش یافت و به پایین‌ترین حد در ۶ ماه گذشته رسید. کاهش ۴۴۰ هزار بشکه‌ای تولید عربستان، تقریباً سه پنجم کل کاهش تولید اوپک را به خود اختصاص داد.

بازگشت مازوت به پایتخت

چین دست غرب در تحریم روسیه را در حنا گذاشت

خرید نفت روسیه از سوی چین با قیمتی بالاتر از ۶۰ دلار به عنوان سقف قیمتی تعیین شده از سوی کشورهای غربی نشان می‌دهد که مسکو مسئولیت انتقال و بیمه محموله‌های نفتی خود را به عهده گرفته است.

بر اساس گزارشات منتشر شده، نفت شرق دور روسیه در بازار آسیا بالاتر از ۶۰ دلار در حال فروش است که نشان می‌دهد احتمالاً مسکو در حال استفاده از ناوگان نفتکش‌ها و شرکت‌های بیمه‌ای خود برای دور زدن تحریم‌های غرب است.

آرگوس مدیا گزارش داد که قیمت صادراتی نفت شرق دور روسیه برای تحویل در ماه ژانویه در بازار آسیا ۶۷.۱ دلار در هر بشکه قیمت گذاری شده و تعدادی از شرکت‌های پالایشی خصوصی چینی برای دریافت نفت روسیه در این ماه ثبت سفارش کردند.

چند روزی است که کشورهای عضو گروه ۷، اتحادیه اروپا، و استرالیا برای نفت روسیه سقف قیمت ۶۰ دلار در هر بشکه را تعیین کرده و اعلام کرده اند شرکت‌های غربی نمی‌توانند به محموله‌های نفتی روسی خدمات بیمه‌ای، حمل و نقل، و کارگزاری بدهند مگر آنکه این محموله‌ها با قیمت کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه خریداری شده باشند.

چین بزرگترین وارد کننده نفت از روسیه است و گفته می‌شود سقف قیمتی تعیین شده از سوی کشورهای غربی را رعایت نمی‌کند. کارگزاران می‌گویند دو کشور در حال انجام معاملات خود به روال قبل هستند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *