حمایت 68 درصدی مردم دنیا از انرژی خورشیدی

,
حمایت 68 درصدی مردم دنیا از انرژی خورشیدی

یک نظرسنجی جهانی نشان می دهد که بیش از دو سوم جمعیت جهان از انرژی خورشیدی حمایت می کنند، یعنی پنج برابر بیشتر از حمایت عمومی از سوخت های فسیلی. این نظرسنجی توسط Glocalities با همکاری گروه‌های مدافع Global Citizen و ابتکار معاهده عدم اشاعه سوخت فسیلی انجام شد، بر اساس مصاحبه با بیش از 21000 نفر در 21 کشور بین ژانویه تا ژوئن انجام شد.

این کشورها شامل استرالیا، برزیل، چین، هند، ایتالیا، مکزیک، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، ترکیه و ایالات متحده بودند. این نظرسنجی نشان داد که با پشتیبانی 68 درصدی، انرژی خورشیدی محبوب‌ترین منبع انرژی است و پس از آن انرژی باد (54 درصد)، برق آبی (35 درصد) و هسته‌ای (24 درصد) قرار گرفته و تنها 14 درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که طرفدار سوخت‌های فسیلی هستند.

نظرسنجی Glocalities سایر نظرسنجی‌ها را تقویت کرد که نشان‌دهنده حمایت قوی از انرژی‌های تجدیدپذیر در اروپا و ایالات متحده است. آخرین نظرسنجی اتحادیه اروپا در ماه می تا ژوئن نشان داد که 85 درصد اروپایی ها از “سرمایه گذاری انبوه” در انرژی های تجدیدپذیر مانند انرژی باد و خورشید حمایت می کنند.

نظرسنجی مرکز تحقیقاتی پیو از اوایل سال 2022، که پیش از افزایش قیمت جهانی انرژی در پی حمله روسیه به اوکراین بود، نشان داد که 69 درصد از بزرگسالان آمریکایی توسعه منابع انرژی جایگزین مانند باد و خورشید را بر توسعه تولید نفت، زغال سنگ ترجیح می دهند. این رقم دو سال قبل به 79 درصد رسیده بود.

نظرسنجی Glocalities در ایالات متحده نشان داد که انرژی خورشیدی نیز با 58 درصد مطلوب ترین منبع انرژی بود در حالی که سوخت فسیلی با 24 درصد حمایت بسیار بالاتر از میانگین جهانی بود.

مایکل شلدریک، یکی از بنیانگذاران و مدیر ارشد سیاست، تأثیر و امور دولتی در Global Citizen، گفت: با این حال، سوخت های فسیلی هنوز 77 درصد از مصرف انرژی جهانی در سال 2022 را تشکیل می دهند. او گفت: «این «شکاف تولید» یک پارادوکس نگران‌کننده را برجسته می‌کند: علیرغم حمایت قوی عمومی از انرژی‌های تجدیدپذیر، تولید سوخت فسیلی همچنان رایج است.

بر اساس آخرین گزارش بررسی آماری انرژی جهانی، تقاضای جهانی انرژی در سال گذشته 1 درصد افزایش یافت و رشد بی‌سابقه انرژی‌های تجدیدپذیر هیچ کمکی به تغییر سلطه سوخت‌های فسیلی نکرد.

دانشمندان می گویند که جهان باید انتشار گازهای گلخانه ای را تا سال 2030 حدود 43 درصد نسبت به سطوح سال 2019 کاهش دهد تا امیدی به تحقق هدف توافق نامه بین المللی پاریس برای حفظ گرمایش بسیار کمتر از 2 درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن وجود داشته باشد.

اختتصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *