بررسی منطقه ای اوره درماه های جولای و آگوست 

بررسی منطقه ای اوره درماه های جولای و آگوست  

خاورمیانه 

اوره تولید امارات و عمان با قیمت‌های نسبتا پایینی به هندوستان فروخته شد که این قیمت‌ها بین ۲۶۰ تا ۲۶۵ دلار بر اساس ترم تحویل فوب بود. سایر تولید کنندگان اوره در خاورمیانه حاضر نشدند که با این قیمت‌ها فروش آنی خود را انجام دهند. سود فروش محصولات خاورمیانه به آمریکا و برزیل بر اساس فرمول‌های فروش و حمل به این مناطق برای تولیدکنندگان بیشتر بود.

قیمت‌های اوره در منطقه خاورمیانه در حال ثبات است که دلیل آن تقاضای زیاد از سوی بازارهای جنوب شرق آسیا می باشد که چند واحد تولیدی در آنجا تحت تعمیرات قرار دارند و چین نیز در ماه جولای ثبات قیمت بیشتری داشته است. بر اساس پیش‌بینی‌های آرگوس بعید است که در نیمه اول آگوست قیمت‌ها از قیمت فعلی ۳۰۵ تا ۳۱۰ دلار در هر تن که قیمت ماه جولای است فراتر رود ولی قیمت‌ها در ماه سپتامبر رشد خواهد یافت و به محدوده ۳۵۰ دلار در هر تن خواهد رسید و بیشترین تقاضا از سوی بازار های کشورهای برزیل،هندوستان و اروپا خواهد بود. 

ایران 

اوره ایران کماکان به ترکیه صادر می گردد و در ماه جولای ۹۰ هزار تن اوره از ایران به ترکیه صادر شد. واردات اوره ترکیه در سال جاری در قیاس با واردات این کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ برابر شده است که بیشترین میزان واردات از ایران با قیمت های رقابتی بود. 

برزیل 

بازار اوره در حال حاضر با توجه به فصل سال با کاهش تقاضا مواجه است ولی تقاضا های فروش‌های آنی نوسان قیمت دارند.  در سه ماهه سوم سال جاری میلادی به تدریج تقاضاهااز سوی برزیل زیاد خواهد شد. 

برزیل در مقایسه با سال گذشته در فاصله ماه‌های ژانویه تا ماه می، ۱۵۰ هزار تن کمتر اوره وارد نموده است. وجود مشکلات لجستیک و حمل در بنادر نشان می‌دهد که خریداران قصد دارند در سه ماهه سوم سال واردات اوره بیشتری به برزیل انجام دهند.

جنوب آفریقا 

در جنوب آفریقا خرید به صورت فعالانه صورت می‌پذیرد. 

قیمت روزانه اوره

جنوب شرق آسیا 

تعطیلی چند واحد تولید اوره در جنوب شرق آسیا باعث شده است که خریداران نسبت به خرید از مناطق دیگر اقدام کنند. 
مناقصه تاثیرگذار هندوستان بربازار اوره بین ۳ تا ۴ هفته آینده انجام خواهد شد. 

هندوستان 

در هندوستان تولید در سطح بالایی قرار دارد و هر سه واحد جدید تاسیس شده با ۸۵ درصد ظرفیت مشغول تولید هستند.  پاکستان برای جبران کسری اوره در فصل تابستان  به ۳۰۰ هزار تن واردات اوره نیاز خواهد داشت. 

تایلند 

باتوجه به بدی هواتقاضای خرید اوره در تایلند کاهش یافت. کاهش میزان بارش به میزانی کمتر از حد متوسط بارش در این منطقه که در اثر پدیده ال نینو بوجود آمده است باعث شده که خریداران از بازار عقب بکشند واین تاثیر آب و هوایی می تواند تا پایان سال ۲۰۲۳ و سال ۲۰۲۴ ادامه یابد. 

استرالیا 

دوره اوج خرید اوره از سوی استرالیا پایان یافته است ولی میزان واردات این کشور در سال های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ بسیار زیاد بوده است و در ۴ سال گذشته از ۲.۵ میلیون تن در سال قرار رفته است. 

آفریقای جنوبی 

آفریقای جنوبی به تازگی وارد دوره اوج فصلی تقاضا برای اوره شده است.انتظار می رود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن اوره در سه ماهه سوم وارد این کشور شود.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع مقاله

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *