ادامه تلاش روسیه برای حذف دلار و یورو از معاملات نفتی

, ,
ادامه تلاش روسیه برای حذف دلار و یورو از معاملات نفتی

حذف دلار و یورو از معاملات نفتی

معاون نخست وزیر روسیه گفت، مسکو به تلاش های خود برای جانشینی دلار و یورو در مبادلات نفت و گاز، با هدف نهایی حذف کامل آنها در این معاملات، پافشاری خواهد کرد. مسکو مدت‌هاست که به دنبال ایجاد جایگزین‌هایی برای دلار در تجارت بین‌المللی بوده است، اما این تلاش‌ها را افزایش داده و پس از اینکه روابط با غرب به دلیل جنگ در اوکراین متشنج شد، یورو را نیز هدف قرار داده است.

آلکساندر نواک در یک مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد: روسیه در حال حاضر از روبل خود و سایر ارزهای ملی برای پرداخت های نفت و گاز استفاده می کند و قصد دارد به توسعه مکانیسم های جدید برای تغییر کامل ادامه دهد.

وی افزود: روبل و یوان در حال حاضر در معاملات گازی با طرف های مقابل چینی و همچنین برای برخی معاملات نفتی استفاده می شود. چین به خریدار مهم نفت و گاز روسیه تبدیل شده است زیرا مشتریان سنتی این کشور در اروپا عمدتاً خرید هیدروکربن روسیه را متوقف کرده اند.

چین اخیراً گزارش داده است که واردات نفت خام روسیه این کشور در ماه مارس به رکورد جدید تقریباً 2.3 میلیون بشکه در روز رسیده است. صادرات گاز روسیه به چین از طریق خط لوله Power of Siberia نیز به طور پیوسته به سمت هدف 38 میلیارد متر مکعب در سال در حال افزایش است و مسکو امیدوار است که صادرات در نهایت هر 100 میلیارد متر مکعب در سال با امضای قراردادهای جدید افزایش یابد.

روز دوشنبه، آنتون سیلوانوف، وزیر دارایی روسیه نیز خاطرنشان کرد که حدود 70 درصد از پرداخت ها بین روسیه و چین در حال حاضر به ارزهای ملی انجام می شود. او گفت افزایش استفاده از ارزهای ملی یک اولویت کلیدی برای روسیه است، به ویژه به دلیل خطرات و موانع مرتبط با تلاش برای انجام تجارت با دلار.

وی افزود روبل، درهم امارات متحده عربی و روپیه نیز به طور گسترده در تجارت با هند استفاده می شود که واردات نفت این کشور از روسیه طی سال گذشته افزایش یافته است.
هند متعهد به خرید نفت روسیه زیر سقف قیمت 60 دلار تعیین شده از سوی گروه 7 نیست و گفته می شود که برخی محموله های بالاتر از این سطح خریداری کرده است.

اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: انرژی اینتلیجنس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *