افزایش قیمت نفت پس از انعقاد قرارداد موقت بدهی توسط رهبران ایالات متحده

,
افزایش قیمت نفت پس از انعقاد قرارداد موقت بدهی توسط رهبران ایالات متحده

قیمت نفت در آغاز معاملات روز دوشنبه پس از دستیابی رهبران آمریکا به توافق موقت سقف بدهی افزایش یافت. این توافق احتمالاً مانع از نکول در بزرگترین اقتصاد و مصرف‌کننده نفت جهان می‌شود. این در حالی است که نگرانی‌ها در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره مانع از افزایش بیشتر قیمت نفت در بازارهای بین المللی شده است.

معاملات آتی نفت برنت دریای شمال با 66 سنت یا 0.9 درصد افزایش به 77.61 دلار در هر بشکه رسید در حالی که هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 75 سنت یا 1 درصد افزایش 73.42 دلار داد و ستد شده است. انتظار می رود که فعالیت های تجاری در بازارهای جهانی در روز دوشنبه به دلیل تعطیلات انگلیس و ایالات متحده کاهش یابد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و کوین مک‌کارتی، رئیس مجلس نمایندگان روز شنبه توافق‌نامه‌ای را برای تعلیق سقف بدهی ۳۱.۴ تریلیون دلاری و سقف هزینه‌های دولت برای دو سال آینده نهایی کردند. هر دو ابراز اطمینان کردند که اعضای احزاب دموکرات و جمهوری خواه در حمایت از توافق رای خواهند داد.

دستیابی به توافق و نزدیک شدن به اجتناب از نکول بدهی ایالات متحده، اشتهای سرمایه گذاران را برای دارایی های پرخطرتر مانند کامودیتی ها افزایش داد. هفته گذشته، قیمت نفت برنت و نفت سبک آمریکا برای دومین هفته متوالی افزایش یافت و رشد یک درصدی را ثبت کرد.

هشدار وزیر نفت عربستان به تجار و دلالان کوتاه مدت بازار نفت، به عنوان سیگنالی تلقی شد که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش از جمله روسیه، موسوم به اوپک پلاس، ممکن است در نشست چهارم ژوئن تولید خود را کاهش دهند.

با این حال، اظهارات مقامات و منابع نفتی روسیه، از جمله الکساندر نواک، معاون نخست وزیر نشان می دهد که سومین تولیدکننده بزرگ نفت جهان، تمایل دارد تولید خود را بدون تغییر باقی بگذارد. تحلیلگران افزایش قیمت نفت ناشی از قرارداد بدهی را کوتاه مدت می دانند.

تونی سیکامور، تحلیلگر IG در سیدنی، گفت که پایداری این رالی صعودی قیمت نفت مشکوک است زیرا احتمال بیشتری وجود دارد که فدرال رزرو ایالات متحده نرخ های بهره را در ماه ژوئن افزایش دهد. نرخ‌های بالاتر آمریکا یک دردسر و چالش بزرگ برای تقاضای نفت خام است.

سرمایه‌گذاران این هفته اطلاعات تولید و خدمات در چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، و همچنین داده‌های حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات متحده در روز جمعه را زیر نظر خواهند داشت تا ارزیابی بهتری از وضعیت تقاضای نفت در آینده داشته باشند.

رشد آتی تولید نفت در ایالات متحده، بزرگترین تولید کننده جهان، نیز ممکن است کاهش یابد زیرا شرکت های انرژی برای چهارمین هفته دکل های حفاری را کاهش داده اند.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *