نگرانی درباره اوضاع اقتصادی جهان قیمت نفت را کاهش داد

,
نگرانی درباره اوضاع اقتصادی جهان قیمت نفت را کاهش داد

قیمت نفت در آغاز معاملات روز دوشنبه کاهش یافت زیرا نگرانی‌ها در مورد تقاضای سوخت در کشورهای بزرگ مصرف کننده جهان یعنی ایالات متحده و چین، احساسات صعودی درباره کاهش احتمالی عرضه از سوی اوپک پلاس و ازسرگیری خرید نفت توسط آمریکا را خنثی کرد.

بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 62 سنت یا 0.84 درصد کاهش به 73.55 دلار رسید و هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 56 سنت یا 0.8 درصد کاهش 69.48 دلار معامله شده است.

هفته گذشته، قیمت هر دو نفت برای چهارمین هفته متوالی سقوط کردند که طولانی‌ترین روند نزولی هفتگی از سپتامبر 2022 بود، که علت اصلی این افت نگرانی سرمایه گذاران بین المللی از وضعیت بدهی و سقف هزینه های دولت آمریکا بود.

تینا تنگ، تحلیلگر CMC Markets، گفت: قیمت نفت همچنان تحت فشار چشم‌اندازهای کند تقاضا قرار دارد، زیرا بازگشایی اقتصادی چین همچنان نامتعادل به نظر می‌رسد.
وی افزود: سرمایه گذاران آمارهای اقتصادی چین در مورد تولید صنعتی، سرمایه گذاری های ثابت و خرده فروشی در هفته آینده را برای نشانه هایی از بهبود تقاضای نفت بررسی خواهند کرد.

به اعتقاد تحلیلگران موسسه مالی “آی جی”، نگرانی ها درباره کاهش رشد اقتصادی آمریکا و بحران بدهی و سقف هزینه های دولت این کشور همراه با نامتعادل بودن وضعیت اقتصادی چین، فشار زیادی را بر قیمت نفت وارد کرده است. با این حال، عرضه جهانی نفت خام ممکن است در نیمه دوم امسال کاهش یابد زیرا اوپک پلاس در حال کاهش تولید و عرضه نفت به بازارهای جهانی است.

این گروه در ماه آوریل اعلام کرد که برخی از اعضا تولید خود را حدود 1.16 میلیون بشکه در روز کاهش خواهند داد و حجم کل کاهش را به 3.66 میلیون بشکه در روز خواهد رساند.
حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق گفت، بغداد انتظار ندارد اوپک پلاس تولید نفت را در نشست بعدی خود در ژوئن کاهش دهد.

جنیفر گرانهولم، وزیر انرژی آمریکا روز پنجشنبه به قانونگذاران گفت، ایالات متحده می تواند پس از تکمیل فروش اجباری کنگره در ژوئن، خرید مجدد نفت برای ذخایر استراتژیک نفت را آغاز کند.

این اظهارات با گزارش هفتگی شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز همراه بود که نشان می‌داد دکل‌های حفاری نفت ایالات متحده در این هفته با دو مورد کاهش به ۵۸۶ عدد رسید که پایین‌ترین میزان از ژوئن ۲۰۲۲ بود، در حالی که دکل‌های گازی با ۱۶ کاهش به ۱۴۱ سکو رسید.

در همین حال، منابع آگاه فاش کردند که رهبران گروه هفت قصد دارند در نشست 19 تا 21 مه خود اقدامات جدیدی را اعلام کنند که فرار از تحریم های مربوط به کشورهای ثالث را هدف قرار می دهد.

این منابع گفتند، تشدید تحریم ها همچنین به دنبال تضعیف تولید انرژی روسیه در آینده و محدود کردن تجارتی است که از منابع مالی ارتش روسیه را تامین می کند. هند و چین به ترتیب واردکنندگان شماره 3 و 1 نفت خام جهان، خریداران اصلی نفت خام روسیه از زمان آغاز تحریم اتحادیه اروپا در دسامبر بوده اند.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *