بزرگترین بازندگان نفت 100 دلاری

بزرگترین بازندگان نفت 100 دلاری

بزرگترین بازندگان نفت 100 دلاری

بزرگترین صادرکنندگان نفت جهان از کاهش غیرمنتظره تولید اوپک پلاس سود خواهند برد، ولی اگر قیمت نفت از اینجا بالاتر رفته و به 90 یا حتی 100 دلار در هر بشکه برسد،  با دردسرها و لطمات زیادی روبرو خواهند شد.

به گزارش بازار نفت و گاز، قیمت نفت برنت به 85 دلار بازگشت و نفت خام سبک آمریکا دوباره به 80 دلار در هر بشکه رسید، زیرا انتظار می‌رود آخرین کاهش تولید 1.66 میلیون بشکه در روز نیمی از اعضای اوپک پلاس از ماه می تا دسامبر، عرضه نفت در بازار را در نیمه دوم سال کاهش دهد.

تحلیلگرانی که به تازگی پیش‌بینی قیمت‌ها را در پی آشفتگی بخش بانکی در اواسط ماه مارس کاهش داده بودند، تخمین‌های قیمتی خود را افزایش دادند و دوباره صحبت از نفت 100 دلاری را آغاز کردند.

نفت 90 و 100 دلاری به اقتصاد واردکنندگان بزرگ نفت ضربه می زند. افزایش مجدد قیمت انرژی می تواند تورم را در ایالات متحده و اروپا بالا نگه دارد و سیاست های نرخ بهره بانک های مرکزی را پیچیده تر کند، سیاست هایی که به تازگی نشان داده اند که پایان چرخه افزایش ممکن است نزدیک باشد.

ایالات متحده شاهد افزایش قیمت بنزین خواهد بود، اما بزرگترین بازنده، حداقل از نظر مالی از تصمیم اخیر اوپک پلاس نخواهد بود.
در ایالات متحده، بازنده دولت بایدن است، که نزدیک به یک سال تلاش کرده است تا آمریکایی ها را متقاعد کند که رئیس جمهور به کاهش قیمت بنزین کمک کرده است.
پاتریک دی هان، رئیس تجزیه و تحلیل نفت در برنامه صرفه جویی در مصرف سوخت GasBuddy گفت: میانگین قیمت ملی بنزین در این هفته به 3.54 دلار در هر گالن رسید که بالاترین سطح از روز شکرگزاری است.

از نظر ضربه به منابع مالی دولت ، بزرگترین بازنده اقتصادهای توسعه یافته آسیا هستند که به شدت به واردات نفت وابسته هستند، و همچنین بازارهای نوظهور در جنوب و جنوب شرق آسیا که نه تنها به انرژی وارداتی متکی هستند، بلکه دارای تراز مالی ضعیف نیز هستند.

به گفته پاول مولچانوف، مدیر عامل بانک سرمایه گذاری خصوصی ریموند جیمز، اینها اقتصادهای بالغ ژاپن و کره جنوبی و بازارهای نوظهور هند و پاکستان در جنوب آسیا و همچنین آرژانتین، ترکیه و آفریقای جنوبی هستند.

وی افزود: کاهش اوپک پلاس و متعاقب آن افزایش قیمت نفت به 100 دلار مالیاتی بر اقتصادهای واردکننده نفت است.
وی تاکید کرد: “این ایالات متحده نیست که بیشترین درد را از نفت 100 دلاری احساس می کند، بلکه کشورهایی هستند که منابع نفتی داخلی ندارند: ژاپن، هند، آلمان، فرانسه.

بزرگترین بازندگان نفت 100 دلاری

بزرگترین بازندگان نفت 100 دلاری

اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: oilprice

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *