مهمترین رویدادهای اقتصاد جهانی طی روزهای آینده

مهمترین رویدادهای اقتصاد جهانی طی روزهای آینده

مهمترین رویدادهای اقتصاد جهانی در روزهای آتی

ایالات متحده تقویم اقتصادی شلوغی را در پیش خواهد داشت که مهمترین رویداد آن انتشار آمارهای اشتغال در ماه فوریه، آمارهای تجارت خارجی و سخنرانی چندین مقام ارشد فدرال رزرو خواهد بود.

از جمله مهمترین رویدادهای اقتصادی سایر مناطق جهان نیز می توان به امارهای تورم و تجارت چین، تولید ناخالص داخلی بریتانیا و منطقه یورو و کره جنوبی و ژاپن اشاره کرد.
بانک های مرکزی کانادا، استرالیا و مالزی نیز درباره سیاست پولی تصمیم گیری خواهند کرد.

هفته پیش رو پر از اخبار قابل توجه و تاثیر گذار برای سرمایه گذاران خواهد بود، از جمله گزارش مشاغل فوریه آمریکا و جلسه شهادت جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در مقابل کنگره.
بزرگترین اقتصاد جهان احتمالاً 200,000 شغل در ماه گذشته ایجاد کرده است که کمتر از 517,000 شغل در ژانویه است و نرخ بیکاری به کمترین میزان در بیش از 50 سال گذشته یعنی 3.4 درصد رسیده است.

تحلیلگران پیش بینی می کنند که میانگین دستمزد ساعتی در آمریکا احتمالاً در ماه فوریه 4.8 درصد افزایش یافته است، این مساله نگرانی‌ها در مورد فشار تورمی را تشدید می‌کند.
وزارت کار آمریکا همچنین داده‌های ژانویه را در مورد فرصت‌های شغلی منتشر خواهد کرد، در حالی که انتظار می‌رود بخش خصوصی در ماه فوریه 185 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده باشد.

فعالان بازار از نزدیک گزارش تراز تجاری وزارت بازرگانی آمریکا را زیر نظر خواهند داشت. سرمایه گذاران منتظر سخنرانی مقام های ارشد فدرال رزرو، به ویژه سخنان جروم پاول، هستند تا بینش بیشتری در مورد برنامه سختگیرانه پولی بانک مرکزی ایالات متحده داشته باشند.

در سایر مناطق قاره آمریکا، کانادا آخرین آمار مشاغل را منتشر خواهد کرد و اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کنند که نرخ بیکاری در ماه فوریه 5.1 درصد افزایش یابد.
علاوه بر این، این کشور ارقام تجارت خارجی و داده های اعتماد تجاری را منتشر خواهد کرد. در نهایت، بانک مرکزی کانادا در مورد نرخ بهره تصمیم خواهد گرفت.

چرا قیمت نفت برای اقتصاد جهانی اهمیت دارد؟

در بریتانیا، ارقام تولید ناخالص داخلی، تولیدات صنعتی، تولید مسکن و داده های تجارت خارجی اعلام خواهد شد.
پیش بینی می شود اقتصاد بریتانیا پس از انقباض 0.5 درصدی در دسامبر، در ماه ژانویه با رونق روبرو شود، در حالی که تولیدات صنعتی پس از سه ماه رشد متوالی کاهش خواهد یافت.

در سایر مناطق اروپا، منطقه یورو تخمین نهایی تولید ناخالص داخلی سه ماهه چهارم و خرده فروشی ژانویه را اعلام خواهد کرد و آلمان نیز آمار نهایی تورم ماه فوریه، تولید صنعتی و امارهای خرده فروشی را منتشر خواهد کرد.

به نظر می رسد هم خرده فروشی و هم تولید صنعتی در بزرگترین اقتصاد اروپا پس از کاهش شدید در ماه دسامبر بهبود یافته است.
بازار همچنین نیم نگاهی به تراز تجاری فرانسه خواهد داشت. تجارت داخلی ایتالیا؛ نرخ تورم و بیکاری سوئیس؛ نرخ بیکاری و تولید صنعتی ترکیه؛ و شاخص قیمت مصرف کننده روسیه نیز از دیگر آمارهای مهم اقتصادی اروپا هستند.

در استرالیا، انتظار می‌رود بانک مرکزی ششمین افزایش متوالی 25 واحدی نرخ بهره را انجام دهد و نرخ بهره را به 3.6 درصد برساند و به کندی تولید ناخالص داخلی در سه‌ماهه چهارم و کاهش تورم در ژانویه بی‌توجهی کند.

در چین، پیش بینی می شود نشست سالانه کنگره ملی خلق یک تغییر اساسی در کابینه دولت اجرا کند، در حالی که سیاست‌گذاران اهداف رسمی رشد برای سال 2023 را اعلام خواهند کرد.

چین همچنین داده های قیمت مصرف کننده و تولید کننده را برای ماه فوریه اعلام خواهد کرد. در همین حال، پیش‌بینی می‌شود بانک ژاپن سیاست پولی فوق‌العاده انبساطی خود را پس از نادیده گرفتن تغییرات فوری در سطوح نرخ بهره و سیاست کنترل منحنی بازده ،دست نخورده باقی بگذارد.

همچنین، هند ارقام تولید صنعتی ژانویه را منتشر خواهد کرد. در جاهای دیگر، کره جنوبی و فیلیپین تورم فوریه را اعلام می کنند، در حالی که انتظار می رود بانک مرکزی مالزی نرخ بهره خود را ثابت نگه دارد.

بازار نفت گاز پتروشیمی

منبع: تریدینگ اکونومیکس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *