مزایای کود های شیمیایی + تحلیل بازار جهانی آن

مزایای کود های شیمیایی + تحلیل بازار جهانی ان

مزایای کود های شیمیایی چیست و چه کاربردهایی در کشاورزی دارد؟ مزایای کود های شیمیایی و تحلیل بازار جهانی آن، موضوعی است که بازار نفت و گاز به بررسی آن در این مقاله می پردازد.

امروزه کشاورزان و افراد عادی به صورت روزانه از کود های شیمیایی برای رشد بهتر محصولات کشاورزی استفاده می‌کنند. بازار کود های شیمیایی بسیار گسترده است. در واقع طیف عظیمی از کود های شیمیایی برای محصولات و کاربری‌ های مختلف به بازار عرضه شده‌ اند.

استفاده از ترکیبات شیمیایی در تهیه کود ها سبب می‌ شود که رشد گیاهان به صورت مقرون به صرفه افزایش یابد. در نتیجه باید از ایمنی این کود ها اطمینان حاصل کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی خصوصیات و مزایای کود های شیمیایی بپردایزم. همچنین به صورت کلی بازار مصرف کود های شیمیایی در جهان را مورد بررسی قرار دهیم.

مزایای کود های شیمیایی

مزایای کود های شیمیایی

مزایای کود های شیمیایی

جمعیت جهان پیوسته در حال رشد است. با توجه به رشد جمعیت لازم است که مواد غذایی و محصولات کشاورزی نیز به اندازه کافی تولید شوند. گیاهان و محصولات کشاورزی بخشی از مواد مغذی مورد نیازشان را از خاک دریافت می‌کنند. رشد این محصولات سبب کاهش مواد مغذی خاک و درنتیجه نیاز به جایگزینی آن‌ ها از طریق اضافه کردن کود های شیمیایی به خاک می‌شود.

کود های شیمیایی به بهبود خاک و افزایش کیفیت محصولات کشاورزی کمک بسیاری می‌ کنند. علاوه بر این دسته‌ ای از کوهای شیمیایی نیز تحت عنوان کودهای ریز مغذی برای غنی سازی محصولات کشاورزی و گیاهی با مواد مغذی و مفید برای سلامتی انسان‌ ها طراحی و مهندسی شده‌ اند. بر اساس گزارشی از سازمان ملل متحد، بسیاری از غلات در خاک‌ هایی که مقدار عنصر روی در آن‌ ها کم است، کشت می‌ شوند. درنتیجه نیاز به استفاده از کود های ریز مغذی حاوی عنصر روی در این محصولات احساس می‌شود.

کود شیمیایی چیست؟

نکاتی در مورد ایمنی کود ها

زمانی که در کاشت مواد غذایی گیاهی از کودها استفاده می‌شود باید به سلامت کود مورد استفاده دقت کرد. در واقع ایمنی کود ها برای عرضه مواد غذایی ضروری هستند. استفاده از کود ها و همچنین فرایند های تولید، فروش و حمل و نقل آن‌ ها باید با دقت و تحت نظارت کامل انجام شود. در نقاط مختلف جهان قوانین و مقررات خاصی در استفاده از کود های شیمیایی، جهت حفظ سلامتی انسان و محیط زیست، وجود دارد.

در ایالات متحده برای استفاده از کود ها در هر ایالت مقرارات خاصی وجود دارد. علاوه بر قوانین ایالتی، دولت فدرال نیز فرایند های تولید، جا به جایی و استفاده از این مواد را تنظیم می‌ کند.

تولیدکنندگان کود های شیمیایی در آمریکا باید برای حفظ سلامت کارکنان خط تولید و همچنین مدیریت فرایند ها در اداره ایمنی و بهداشت شغلی ایلات متحده آمریکا (OSHA) شرکت کنند. به علاوه وزارت کشاورزی، آژانس حفاظت از محیط زیست، وزارت امنیت داخلی و وزارت حمل و نقل در ایالات متحده امریکا در فرایند تولید و تنظیم مقررات مربوط به استفاده از کود های شیمیایی نقش دارند.

آمونیاک سبز

آمونیوم نیترات که یکی از کود های نیتروژن‌ دار مورد استفاده در بازار است، یک منبع بسیار خوب برای تامین نیتروژن و آمونیوم گیاهان است. این کود با استفاده از آمونیاک خشک تولید می‌شود. آمونیاک خشک، درصورت مخلوط شدن با هوای اطراف سبب انفجار می شود. درنتیجه لازم است تولید کنندگان کود های شمیایی دقت زیادی در استفاده و انبار کردن آمونیاک خشک داشته باشند.

تحلیل بازار جهانی کود های شیمیایی

ارزش جهانی بازار کود های شیمیایی در سال 2020 از رقم 190 میلیارد دلار فراتر رفت. همچنین پیش بینی می‌شود که این بازار دربازه زمانی سال‌های 2022 تا 2030 با نرخ رشد ترکیبی سالیانه برابر با 2.6 درصد رشد کند. عوامل مختلفی نظیر رشد جمعیت و تغییر عادات غذایی مردم جهان، در این افزایش نرخ رشد سهیم هستند. نرخ رشد ترکیبی سالیانه بازار کود ها، از نظر حجم تولید تا سال 2030 در حدود 2.4 درصد است. پیش بینی می‌شود حجم کود تولیدی به 545346.5 کیلو تن برسد.

تحلیل بازار جهانی کود های شیمیایی

تحلیل بازار جهانی کود های شیمیایی

امروزه به صورت عمده برای تامین مواد مغذی مورد نیاز خاک از کود های طبیعی و شیمیایی استفاده می‌شود. افزایش نیاز برای تامین مواد مغذی خاک و همچنین افزایش بهره وری در کشاورزی و بهبود محصولات، تقاضا برای کود ها را در دوره درنظر گرفته شده افزایش می‌دهد. همچنین انتظار می‌ رود که رشد کود های آلی، کشاورزان را ترغیب کند که به صورت موثر تر و ایمن‌ تر از این گروه از کود ها استفاده کنند.

امروزه صنعت کشاورزی در دنیا با مشکلات زیادی رو به رو است. مطابق با اعلام سازمان ملل متحد، جمعیت کره زمین تا سال 2050 از مرز 9 میلیارد نفر نیز عبور می‌ کند. در نتیجه افزایش جمعیت جهان سبب افزایش نیاز برای تولید مواد غذایی می‌ شود. لازم به ذکر است که در دوره کنونی صنعت کشاورزی دچار کاهش بهره وری شده است.

کمبود نیروی انسانی در مزارع و همچنین توسعه شهر ها و کوچک شدن زمین‌ های کشاورزی و مزارع دلایلی هستند که به کمبود بهره وری منجر می شود. رشد جمعیت سبب اعمال فشار زیادی بر صنعت کشاورزی جهان خواهد شد. پیش بینی می‌شود که تا سال 2050 بیش از 70 درصد از جمعیت جهان در شهر ها زندگی خواهند کرد. به دنبال این اتفاق مساحت زمین‌ های کشاورزی در جهان کاهش می‌ یابند. درنتیجه کشاورزان برای افزایش تولیدات کشاورزی ملزم به استفاده از کودها هستند و تقاضا برای کود ها در بازار جهانی افزایش خواهد یافت.

گسترش بازار کود های خشک در جهان

گسترش بازار کود های خشک در جهان

گسترش بازار کود های خشک در جهان

پیش بینی می‌ شود که بازار کود های خشک تا سال 2030 از عدد 200 میلیارد دلار نیز فراتر برود. کود های خشک به صورت دانه‌ های ریز هستند. با توجه به شکل ظاهری این کود ها به شرایط خاصی برای انبار کردن نیاز ندارند. این دسته از کود ها را اغلب می‌ توان در دمای اتاق نگهداری کرد.

همچنین بر خلاف کود های مایع، در محیط‌ های سرد ته نشین نشده و رسوب نمی‌کنند. در تهیه کود های خشک مورد استفاده در بازار از اوره استفاده می‌شود. همچنین خرید این گروه از کود ها به صورت عمده باعث صرفه جویی در هزینه‌ های کشاورزان خواهد شد. با توجه به مطالب گفته شده، پیش بینی می‌ شود که رشد تولیدات کشاورزی در جهان سبب افزایش تولید کود های خشک شود.

برای آشنایی با روند تولید درب بطری پلاستیکی، بر روی لینک کلیک کنید.


تسلط کشاورزی بر صنعت

پیش بینی می‌ شود که درآمد صنعت کشاورزی در جهان تا سال 2030 به بیش از 100 میلیارد دلار برسد. در این بین صنایع مربوط به کود های شیمیایی تحت تاثیر کاربرد های کود در فعالیت‌ هایی نظیر کشت گیاهان و محصولات غذایی خواهد بود. علاوه بر این افزایش تقاضا برای تولید موادی نظیر برنج، گندم، ذرت، ارزن و جو در کشور های توسعه یافته و درحال توسعه جهان، سبب رشد بازار جهانی کود خواهد شد.

آسیا اقیانوسیه، پر درآمد ترین منطقه

آسیا اقیانوسیه پر درآمد ترین منطقه

آسیا اقیانوسیه پر درآمد ترین منطقه

آسیا اقیانوسیه یکی از مناطقی است که تسلط زیادی بر بازار کود های شیمیایی دارد. پیش بینی می‌ شود که در بازه سال‌ های 2022 تا 2030 این منطقه شاهد نرخ رشد ترکیبی سالانه‌ معادل 2.5 درصد باشد. این اتفاق متاثر از عوامل گوناگونی است. رشد جمعیت در کشورهایی مانند چین، هند، پاکستان، ویتنام و بنگلادش سبب افزایش تقاضا برای مواد غذایی خواهد شد. افزایش تقاضا سبب افزایش تولید محصولات کشاورزی می‌ شود.

درنتیجه در سال‌ های آینده نیاز بیشتری برای کود های شیمیایی به جهت افزایش حاصلخیزی خاک‌ های کشاورزی و همچنین بهره وری تولید، احساس می‌ شود. به صورت کلی چند کشور در منطقه آسیا اقیانوسیه صادر کننده عمده محصولات کشاورزی در سراسر جهان هستند. به عنوان مثال کشورهای تایلند و ویتنام هر ساله رکورد صادرات برنج در جهان را تجربه می‌ کنند. به علاوه افزایش سرمایه گذاری خارجی در کشور های صادر کننده، و همچنین اختصاص یارانه‌ های دولتی به صنعت کود در این کشور ها سبب افزایش تقاضا در بازار خواهد شد.


گسترش سبد محصولات تولید کنندگان

بازار جهانی کود بسیار پراکنده است. شرکت‌ های تولید کننده کود در مقیاس‌ های کوچک و با ظرفیت‌ های کم در کشور های توسعه یافته و در حال توسعه جهان مشغول به فعالیت هستند. با توجه به این مسئله که کود های شیمیایی یکی از ابزار های مهم در رشد صنعت کشاورزی هستند، شرکت‌ های کوچک فعال در بازار جهانی کود، در حال همکاری با یکدیگر و سرمایه گذاری مشترک هستند.

این همکاری‌ ها به منظور گسترش سبد محصولات این شرکت‌ ها است. از گروه هیفا می‌توان به عنوان یک نمونه موفق از این همکاری‌ ها یاد کرد. این مجموعه در سال 2019، ظرفیت تولید خود در فرانسه را به اندازه 8000 متریک تن در سال افزایش داد. در نتیجه ظرفیت کل تولید این شرکت تا 24000 متریک تن در سال افزایش یافت.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *