انتخاب نام شرکت واردات و صادرات

,
انتخاب نام شرکت واردات و صادرات

انتخاب نام شرکت واردات و صادرات، پس از اینکه برای شروع تجارت مبتنی بر واردات و صادرات تصمیم گرفتید، یکی از کارهایی که باید در آغاز انجام دهید، تصمیم گیری درمورد نام و نوع مالکیت است. نوع مالکیت بر شما و نحوه ی فعالیت تجاری تان تأثیر می گذارد. هیچ یک از انواع مالکیت از آنها اطلاع داشته باشید. بهترین نوع نیستند. برای انتخاب مناسب ترین نوع نوع مالکیت، باید از خصوصیات هر یک از آن ها اطلاع داشته باشید.

انتخاب نام شرکت

یکی از اولین تصمیماتی که باید بگیرید (که لذتبخش هم هسـت) یافتن انتخاب نام شرکت واردات و صادرات،  برای کسب و کارتان است. شاید ساعتها وقت صرف بررسـی نامهای مناسب برای کسب و کارتان کنید. انتخاب نـام، یکی از جنبه های چالش برانگیز در شـروع تجارت مبتنی بر واردات و صادرات است. این کار را باید بدون کمک گرفتن از کتابهای انتخاب نام که والدین از آن استفاده می کنند، انجام دهید!پیشنهاد ما برای انتخاب نام شرکت واردات و صادرات را مطالعه نمایید:

✔ نام شـرکت، اولین علامت شناسایی شما نزد مشتریانتان است. اگر نام تجاری نداشته باشـــید، با شـما مانند افراد بی تجربه برخورد خواهد شـد. اهمیتی ندارد که نام تجارت خود را چه می گذارید (مهم نیست که این نام چقدر خوب یا بد باشد) فقط داشتن نام، نشان می دهد یک شرکت هستید و مردم به معامله با شما بیشتر علاقه مند خواهند بود؛ یعنی باید نامی انتخاب کنید که برای خودتان مفهومی داشته باشد و همچنین تصویر صحیحی از آن را به مشتریانتان منعکس کند.

✔ نامی که انتخاب می کنید، به شکل خودکار ابزاری خواهد شد که می توانید از آن برای بازاریابی تجارتتان استفاده کنید. زمانی که درخصـوص نام تجاری تصمیم گرفتید، روی محصـول یا خدمتی که ارائه خواهید کرد و همچنین مشتریان موردنظرتان، تمرکز می کنید. احتمالا کلماتی مانند بین المللی، بازرگانی، واردات، صادرات یا جهانی را در نام موردنظرتان خواهید گنجاند. از سوی دیگر، شـاید بخواهید برای انتخاب نهایی نام تجاری تان، تا انتخاب محصولی خاص یا گروه خاصی از محصـولات به عنوان زمینه ی فعالیتتان صبر کنید. در کل، گنجاندن نام یک محصول در نام تجاری (زمانی که کسب وکارتان در حال رشد است) ممکن است به ضررتان باشد.

✔ وقتی مشغول انتخاب نام هستید، دفترچه راهنمای تلفن را بررسی کنید و جست وجوی اینترنتی نیز انجام دهید تا بدانید شرکت دیگری از نامی شبیه نامی که شما در نظر دارید، راهنمایی استفاده کرده است یا خیر. اگر بخواهید نام شرکتتان را ثبت یا به عنوان علامت تجاری از آن استفاده کنید، یافتن شـرکتی دیگر با نام مشابه در تجارتی مشابه، مشکل ساز خواهد بود.

برای اطلاع از 9 مرحله واردات کالا کلیک کنید.

ویژگی نام مناسب شرکت

برخی از ویژگی های انتخاب نام شرکت واردات و صادرات در زیر آمده است:

✔اطلاعاتی درباره ی شرکت، محصولات و خدماتش ارائه بدهد؛

✔ساده نوشته و تلفظ شـود. دراین صورت مشتریان قادر خواهند بود آن را به یاد بیاورند و به شکل صحیح بنویسند؛

✔بتوانید آن را ثبت کنید. اگر حقوق قانونی نام شرکت را در اختیار نداشته باشید، فایده ی راه اندازی شـرکت یا فعالیتهای بازاریابی چیست؟ یک علامت تجاری ثبت شده (طراحی شده با یک ® در نام)، بهترین دفاع در مقابل استفاده ی دیگران از نام انتخابی است که فقط دفتر حق امتیاز و علامت تجاری ایالات متحده صادر می کند. اگر به تشخیص دفتر حق امتیاز و علامت تجاری ایالات متحده نام انتخابی یک نام عمومی بوده یا شخص دیگری قبلاً از این نام استفاده کرده باشد، این دفتر از صدور گواهی ثبت امتناع خواهد کرد. نام تجارتتان را از طریق دفتـر حق امتیاز و علامت تجاری ایالات متحده به عنوان علامت تجاری به ثبت برســــانید و آن را به کمک وزارت امور خارجه” در محلـی که تجارتتان در آنجا مستقر شده است، ثبت کنید.

انتخاب نام شرکت

 

برای اطلاع از فعالیت تجاری در اروپا کلیک کنید.

انتخاب یک روش سازماندهی

هر تجارت باید به یکی از روشهای زیر سازمان دهی شود. برای این کار سه انتخاب اولیه وجود دارد: مالکیت فردی ، شراکت و شرکت سهامی”، به همراه دو گزینه ی دیگر: شرکت سهامی گروه S” و شرکت با مسئولیت محدوده. هر یک از گزینه ها منافـع و معایبی دارند. پیش از انتخاب یک روش سازمان دهی،

سؤالات زیر را بپرسید:

🔘 از تجارتتان انتظار چه میزان درآمدی دارید؟

🔘  به چه میزان پول برای سرمایه گذاری احتیاج دارید؟ سرمایه ی اولیه و آتی مورد نیاز چقدر است؟

🔘 آیا در مهارتها و تجربه ی لازم برای فعالیتهای تجاری کمبودی دارید؟

🔘 آیا به اشتراک ایده ها و سودتان با سایر افراد تمایل دارید؟

🔘 پیامدهای مالیاتی در هر یک از گزینه های سازماندهی چیست؟

🔘 تصورتان از درآمد پیش بینی شده چیست؟

🔘 آيا منبع درآمد دیگری دارید؟

🔘 در صورت شکسـت، می خواهید شخصا در مقابل بدهیها تا چه میزانی مسئول باشید؟

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *