ساخت پالایشگاه لیتیوم در آلمان

ساخت پالایشگاه لیتیوم در آلمان

به گزارش بازار نفت و گاز، Livista با Technip Energies برای ساخت پالایشگاه لیتیوم در آلمان شریک می شود. تکنیپ انرژی، مهندسی، فعالیت های اولیه تدارکات، تخمین هزینه ها و کلیه مجوزهای مورد نیاز برای ساخت پالایشگاه لیتیوم را به غیر از انجام کارهای اولیه برای یک پروژه توسعه در همان محل انجام خواهد داد.

ساخت پالایشگاه لیتیوم

Livista Energy شرکت Technip Energies را برای ارائه مهندسی و طراحی جلویی (FEED) و مطالعه امکان سنجی دقیق (DFS) برای اولین پالایشگاه لیتیوم اروپایی خود در آلمان انتخاب کرده است.

در این راستا، هر دو طرف یک نامه جایزه برای پالایشگاه شیمیایی لیتیوم درجه باتری امضا کرده اند. به گفته Livista Energy، این پالایشگاه قادر خواهد بود تمام منابع مواد خام لیتیوم از جمله مواد شیمیایی لیتیوم بازیافتی را به عنوان خوراک مصرف کند.

فرآیند مناقصه رقابتی

بر اساس این جایزه که از طریق یک فرآیند مناقصه رقابتی به دست آمده است، Technip Energies مهندسی، فعالیت های تدارکات اولیه، تخمین هزینه ها و کلیه مجوزهای مورد نیاز برای ساخت پالایشگاه لیتیوم را انجام خواهد داد.

این شرکت همچنین کارهای اولیه پروژه توسعه کارخانه را در همان مکان انجام خواهد داد.

طراحی نیروگاه پالایش لیتیوم

لیویستا انرژی گفت: علاوه بر این، پیش تغذیه برای نیروگاه دوم به طور همزمان بر اساس طراحی نیروگاه اول انجام می شود که باعث افزایش راندمان و همچنین کاهش هزینه های کلی می شود.

مارکو ویلا، مدیر عامل شرکت Technip Energies گفت: ما خوشحالیم که برای این پروژه بلندپروازانه پالایش لیتیوم در آلمان انتخاب شده ایم.

ما کاملا متعهد به حمایت از جاه طلبی لیویستا به عنوان بخشی از توسعه صنعت خودروهای الکتریکی در اروپا هستیم. همانطور که ما به رشد ردپای خود در فضای پالایش لیتیوم ادامه می دهیم، مشتاق هستیم تا در کربن زدایی صنعت خودرو اروپا مشارکت کنیم.

پالایشگاه لیتیوم آلمان

انتظار می رود پالایشگاه لیتیوم آلمان تولید سالانه 40000 تن محصولات لیتیوم با درجه باتری داشته باشد. این شامل 30000 تن در سال لی هیدروکسید و 10000 تن در پاس لی کربنات (LCE) است.

پیش بینی می شود که نیاز باتری لیتیومی حدود 850000 خودروی الکتریکی (EVs) را برآورده کند.

به گفته Livista Energy، پالایشگاه لیتیوم پیشنهادی به طور بالقوه قادر خواهد بود ظرفیت تولید خود را در طول زمان دو برابر کند.

تخمین زده می شود که تولید از تاسیسات لیتیوم در سال 2026 آغاز شود.

زنجیره تامین باتری‌های لیتیوم

ژان مارک ایچبیا، مدیر عملیات لیویستا انرژی گفت: این همکاری مسیری را برای پر کردن شکاف حیاتی در زنجیره تامین باتری‌های EV و لیتیوم یون اروپایی ایجاد می‌کند، زیرا تقریباً تمام لیتیوم در حال حاضر در آسیا پالایش می‌شود.

ظرفیت کارخانه‌های ما برای پذیرش مواد باتری‌های بازیافتی، ما را به بخش کلیدی اقتصاد دایره‌ای تبدیل می‌کند و از مشتریان ما در تامین مستقیم لیتیوم در اروپا حمایت می‌کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *