توسعه پروژه های انرژی تجدیدپذیر در قرقیزستان توسط امارات

توسعه پروژه های انرژی تجدیدپذیر در قرقیزستان توسط امارات

به گزارش بازار نف و گاز، مصدر پروژه های انرژی تجدیدپذیر 1 گیگاواتی را در قرقیزستان توسعه می دهد. طبق مفاد قرارداد با دولت قرقیزستان، شرکت دولتی انرژی های تجدیدپذیر مستقر در امارات در ابتدا یک نیروگاه خورشیدی 200 مگاواتی را علاوه بر کاوش و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف انرژی تجدیدپذیر توسعه خواهد داد.

پروژه های انرژی تجدیدپذیر در قرقیزستان

مصدر قراردادی را با وزارت انرژی قرقیزستان برای ساخت خط لوله پروژه انرژی پاک تا 1 گیگاوات در این کشور آسیای مرکزی امضا کرده است.

طبق مفاد این قرارداد، شرکت دولتی انرژی های تجدیدپذیر امارات در ابتدا یک نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی (PV) 200 مگاواتی توسعه خواهد داد که انتظار می رود تا سال 2026 عملیات اجرایی آن آغاز شود.

این توافقنامه به دنبال یادداشت تفاهم بین مصدر و دولت قرقیزستان است که در آوریل 2022 امضا شد.

تفاهم نامه پروژه های انرژی تجدیدپذیر

بر اساس این تفاهم نامه، این شرکت موافقت کرد که پتانسیل کشور در زمینه انرژی های تجدیدپذیر را بررسی کند و به اهداف کربن زدایی خود کمک کند.

قرقیزستان قصد دارد تا پایان این دهه انتشار گازهای گلخانه ای خود را تا 44 درصد کاهش دهد و تا سال 2050 به بی طرفی کربن دست یابد.

گفته می شود این کشور آسیای مرکزی حدود 90 درصد برق خود را از منابع انرژی پاک، عمدتاً از نیروگاه های برق آبی قدیمی تولید می کند.

سیستم انرژی جمهوری قرقیزستان

وزیر انرژی قرقیزستان ابرایف طالایبک اوموکیویچ گفت: امروز، سیستم انرژی جمهوری قرقیزستان با چالش‌هایی مواجه است که با منابع موجود ما، تقاضای قابل‌توجهی برای برق از همه دسته‌های مصرف‌کنندگان را تامین می‌کند.

در عین حال، قرقیزستان پتانسیل انرژی خورشیدی خوبی دارد. اجرای موفقیت آمیز پروژه های توسعه نیروگاه های خورشیدی تا ظرفیت 1 گیگاوات به تضمین امنیت انرژی کشورمان کمک می کند.

توسعه سیستم انرژی های تجدیدپذیر

توسعه گسترده سیستم انرژی های تجدیدپذیر همچنین به بهبود اشتغال، شرایط زندگی و تامین انرژی برای جمعیت جمهوری، کاهش فقر در مناطق روستایی و ارتقای سطح آموزش و همچنین معرفی فناوری های نوین جدید کمک خواهد کرد.

به عنوان بخشی از این توافق، انتظار می‌رود که شرکت انرژی پاک مستقر در امارات در پروژه‌های مختلف انرژی تجدیدپذیر مانند PV خورشیدی روی زمین، PV خورشیدی شناور و پروژه‌های نیروگاه آبی اکتشاف و سرمایه‌گذاری کند.

اهداف انرژی پاک جمهوری قرقیزستان

محمد جمیل الرماحی، مدیرعامل مصدر گفت: مصدر تجربه قابل توجهی در آسیای مرکزی دارد و ما از تخصص خود برای حمایت از اهداف انرژی پاک جمهوری قرقیزستان استفاده خواهیم کرد.

قرقیزستان دارای منابع خورشیدی فراوان است و ما شاهد این هستیم که این نیروگاه 200 مگاواتی اولین پروژه از تعدادی پروژه است که از اهداف کشور در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای حمایت می کند و در عین حال دسترسی به انرژی پاک و امنیت را افزایش می دهد.

در نوامبر 2022، مصدر یک قرارداد توسعه مشترک (JDA) با شرکت برق دولتی ترکمن انرژی در وزارت انرژی ترکمنستان (ترکمن انرژی) برای توسعه یک نیروگاه خورشیدی فتوولتائیک 100 مگاواتی در ترکمنستان امضا کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *