توسعه نیروگاه های خورشیدی آذربایجان توسط عربستان

توسعه نیروگاه های خورشیدی آذربایجان توسط عربستان

به گزارش بازار نفت و گاز، مصدر پروژه های خورشیدی و بادی خشکی 1 گیگاواتی را در آذربایجان توسعه می دهد. قراردادهای سرمایه گذاری شرکت انرژی های تجدیدپذیر مستقر در ابوظبی برای سه پروژه انرژی تجدیدپذیر پس از افتتاح پارک خورشیدی قره داغ با ظرفیت 230 مگاوات واقع در منطقه ای در 9 کیلومتری شمال غربی شهرک آلات در آذربایجان صورت می گیرد.

توسعه انرژی های تجدیدپذیر 

ابوظبی فیوچر انرژی (مصدر) سه قرارداد برای یک پروژه بادی خشکی و دو نیروگاه خورشیدی امضا کرده است که مجموعاً ظرفیت یک گیگاوات در آذربایجان را خواهند داشت.

به گفته شرکت انرژی های تجدیدپذیر مستقر در ابوظبی، پروژه های جدید خورشیدی و بادی به اهداف 2030 انرژی تجدیدپذیر آذربایجان کمک خواهد کرد.

اعلامیه جدید این شرکت شامل پیشرفت فاز اول خط لوله 10 گیگاواتی پروژه های انرژی پاک در آذربایجان است که در ژوئن 2022 امضا شد.

اهداف راهبردی آذربایجان

پرویز شهبازوف وزیر انرژی آذربایجان گفت: آذربایجان از تحقق اهداف راهبردی خود به عنوان یک کشور تولید کننده و صادرکننده انرژی سبز با مصدر خرسند است و این پروژه ها نقش مهمی در افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر در ظرفیت تولید برق به 30 درصد خواهند داشت.

قراردادهای سرمایه گذاری مصدر

قراردادهای سرمایه گذاری مصدر پس از افتتاح پارک خورشیدی 230 مگاواتی قره داغ در کشور صورت می گیرد.

این نیروگاه خورشیدی که در منطقه ای در 9 کیلومتری شمال غربی شهرک آلات واقع شده است، سالانه 500 میلیون کیلووات ساعت برق برای تامین برق بیش از 110000 خانوار تولید می کند.

علاوه بر این، پارک خورشیدی قره داغ هر سال بیش از 200000 تن از انتشار کربن را کاهش می دهد.

این پروژه خورشیدی توسط صندوق توسعه ابوظبی، بانک توسعه آسیایی، بانک اروپایی بازسازی و توسعه (EBRD) و آژانس همکاری بین المللی ژاپن تامین می شود.

مصدر گفت که پارک خورشیدی قره داغ اولین پروژه مستقل انرژی خورشیدی مبتنی بر سرمایه گذاری خارجی آذربایجان و بزرگترین نیروگاه خورشیدی در منطقه است.

سرمایه‌گذاری و همکاری بین‌المللی

محمد جمیل الرماحی، مدیرعامل مصدر گفت: «قرادق اولین پروژه در تعدادی از پروژه‌های بالقوه برای توسعه باد خشکی، بادی دریایی، خورشیدی و هیدروژن سبز با مجموع ظرفیت 10 گیگاوات است.

این امر منجر به سرمایه‌گذاری بیشتر و همکاری بین‌المللی خواهد شد، زیرا ما با هم برای کمک به آذربایجان در دستیابی به اهداف بلندپروازانه اقلیمی خود کار می‌کنیم.»

به طور جداگانه، ACWA Power عربستان سعودی اعلام کرد که قراردادهای مالی برای توسعه یک پروژه برق بادی 240 مگاواتی در آذربایجان امضا کرده است.

این شرکت با EBRD و صندوق توسعه بین‌المللی اوپک با مبلغ 246 میلیون دلار برای تامین مالی پروژه موافقت کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *