وضعیت نفت جهانی در فصل زمستان

,
وضعیت نفت جهانی

وضعیت نفت جهانی در فصل زمستان به نقل از بازار نفت و گاز ایران بنابر گفته های معتبر خبری احتمال دارد عربستان قیمت خیلی از گرید های نفتی خود را کاهش دهد. همچنین نفت ایالات متحده در ماه گذشته بیشترین بالاترین تولید نفت خام خود را داشته است. در انتهای مقاله پیش بینی های نفت اوپک از وضعیت نفت جهانی را مطالعه نمایید، پس همراه ما باشید.

احتمال كاهش قيمت نفت خام عربستان سعودی به مقصد آسيا

بزرگترین صادرکننده نفت عربستان سعودی ممکن است قیمت بیشتر گریدهای نفت خام به مقصد آسیا را در ماه دسامبر کاهش دهد، زیرا مصرف سوخت پاينتر از حد انتظار در چین در بحبوحه قوانین سختگیرانه COVID-۱۹، تقاضای منطقه ای و تجارت را محدود کرده است. بر اساس نظرسنجی رویترز، غول نفتی دولتی عربستان سعودی آرامکو ممکن است قیمت رسمی فروش (OSP) نفت خام عرب لايت خود را در ماه دسامبر حدود ۳۰ تا ۴۰ سنت در هر بشکه کاهش دهد و این وضعیت نفت جهانی عربستان است .این کاهش قیمت در حالی صورت می‌گیرد که چین، بزرگترین خریدار نفت خام جهان، پس از افزایش موارد گزارش شده روزانه، کنترل‌های سخت‌گیرانه را برای مهار نوع بسیار قابل انتقال Omicron راگسترش داده است. تغییرات در ساختار بازار برای شاخص نفت جهانی خام خاورمیانه دبی معمولاً نحوه قيمت گذاري OSP را مشخص می کند.حق بیمه قیمت ماه اول دبی نسبت به قیمت ماه سوم دبی در جریان معاملات محموله نفت در اکتبر در مقابل تفاوت ماه سپتامبر ۵۹ سنت کاهش یافت.
چین در اواخر سپتامبر ۱۵ میلیون بشکه سهمیه صادرات جدید صادر کرد تا اقتصاد متزلزل خود را تقویت کند، اما برخی از پالایشگاه‌ها گفته‌اند که انگیزه برای افزایش نرخ بهره‌برداری به دلیل حاشیه‌های ضعیف پایین است.حاشیه سود پالایشي برای یک پالایشگاه معمولی آسیایی که نفت خام خاورمیانه را فرآوری می کند تا کنون در اکتبر از ۳,۳۰ دلار در سپتامبر به ۲.۵۹ دلار در هر بشکه کاهش یافته است.اما اعلام كردند که کاهش OSP با توجه به عرضه بازار محدودتر می تواند متوسط باشد.
اوپک پلاس قصد دارد از نوامبر ۲ میلیون بشکه در روز از تولید خود را کاهش دهد تا از قیمت‌های آتی نفت حمایت کند که به دلیل ترس از رکود اقتصادی جهانی، افزایش نرخ‌های بهره آمریکا و تقویت دلار، از ۱۲۰ دلار سه ماه پیش به حدود ۹۰ دلار کاهش یافته است.

احتمال كاهش قيمت نفت خام عربستان سعودی به مقصد آسيا

برای اطلاع از قیمت کک نفتی کلیک کنید.

افزايش تولید نفت ایالات متحده نزدیک به ۱۲ میلیون بشکه در روز

آمار دولتی روزدوشنبه نشان داد که تولید نفت ایالات متحده در ماه اوت به نزدیک ۱۲ میلیون بشکه در روز (بشکه در روز) رسید که بالاترین میزان از زمان شروع همه‌گیری کووید-۱۹ است و از مهم ترین اخبار وضعیت نفت جهانی می باشد، و از طرفي شرکت‌های توليد كننده شیل نيز گفته‌اند که شاهد شتاب تولید در ماه های آینده نیستند.قیمت نفت خام آمریکا پس از سه رقمی شدن در سال جاری و افزایش هزینه های سوخت برای مصرف کنندگان، حدود ۸۵ دلار در هر بشکه در نوسان بوده است. رئیس جمهور جو بایدن از شرکت های نفتی خواسته است تا تولید خود را برای کاهش قیمت سوخت افزایش دهند.تولید کلی ایالات متحده در اواخر سال ۲۰۱۹ با ۱۳ میلیون بشکه در روز به اوج خود رسید و از زمان شروع همه‌گیری به دلیل تعطیلی دکل‌ها و افزایش سریع هزینه‌های تجهیزات و نیروی کار به آن سطح بازگشته است.
چند تولیدکننده شیل ایالات متحده اخیراً اعلام کردند که نتايج كار ناامیدکننده است و تولید کمتر از پیش بینی ها است.
کمی بیش از دو سال پس از این همه گیری که تقاضا را ویران کرد و سود را کاهش داد، چهار شرکت از پنج شرکت بزرگ نفتی جهان در سه ماهه اخیر تقریباً ۵۰ میلیارد دلار درآمد خالص به دست آوردند. بیشتر شرکت‌های بزرگ نفتی و تولیدکنندگان بزرگ بورسی بر بازگشت سود به سهامداران از طریق بازخرید سهام و سود سهام متمرکز هستند.
دیلویت هفته گذشته گفت انتظار می رود شرکت های نفتی بالادستی ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ به ميزان ۶۸ درصد افزایش نقدینگی آزاد در هر بشکه داشته باشند، در حالی که رشد تولید سالانه تا به امروز ۴,۵ درصد باقی مانده است.
اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) در ارقام ماهانه اعلام کرد تولید نفت خام در ماه اوت با ۰,۹ درصد افزایش به ۱۱.۹۸ میلیون بشکه در روز رسیده است که بالاترین میزان از مارس ۲۰۲۰ است.
برای اطلاع از افزایش تقاضای نفت جهانی کلیک کنید.

افزایش دیدگاه بلندمدت تقاضای نفت اوپك

اوپک در چشم انداز سالانه ای که روز دوشنبه منتشركرد، پیش بینی های خود را برای وضعیت نفت جهانی در میان مدت و بلندمدت برای افزایش تقاشای جهانی افزایش داد و اعلام کرد که برای تامین این تقاضا با وجود انتقال انرژی به ۱۲,۱ تریلیون دلار سرمایه گذاری نیاز است.
دیدگاه سازمان کشورهای صادرکننده نفت، در چشم انداز جهانی نفت در سال ۲۰۲۲، با دیدگاه سایر پیش بینی کنندگان که پیش از سال ۲۰۳۰ تقاضای نفت در وضعیت نفت جهانی،  به دلیل افزایش انرژی های تجدیدپذیر و خودروهای برقی می بینند، در تضاد است. یک دهه دیگر رشد تقاضای نفت برای اوپک که ۱۳ عضو آن به درآمد نفت وابسته هستند، تقویت خواهد شد.
این گروه استدلال می کند که نفت باید بخشی از انتقال انرژی باشد و تمرکز سرمایه گذاران بر مسائل اقتصادی، اجتماعی و حاکمیتی (ESG) کمبود سرمایه گذاری را بدتر کرده است. هیثم الغیس دبیر کل اوپک در پیشگفتار این گزارش نوشت: «تعداد کلی سرمایه گذاری در بخش نفت ۱۲,۱ تریلیون دلار از سال ۲۰۴۵ است.
با این حال، سرمایه‌گذاری کم مزمن در صنعت نفت جهانی در سال‌های اخیر، به دلیل رکود صنعت، همه‌گیری کووید-۱۹، و همچنین سیاست‌های متمرکز بر پایان دادن به تأمین مالی در پروژه‌های سوخت فسیلی، یکی از دلایل اصلی نگرانی است. اوپک در سال ۲۰۲۰ زمانی که همه‌گیری تقاضا را تحت تاثیر قرار داد، تغییر کرد و گفت که در نهایت پس از سال‌ها پیش‌بینی مصرف در حال افزایش، کاهش می‌یابد. در این گزارش، اوپک بر دیدگاه خود مبنی بر اینکه تقاضای جهانی پس از سال ۲۰۳۵ افزایش خواهد یافت، ادامه داد.در ادامه اگر سوالی در مورد وضعیت نفت جهانی دارید می توانید زیر همین مقاله کامنت بگذارید.کارشناسان بازار نفت و گاز در اولین فرصت پاسخ گوی ما عزیزان می باشند.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *