حمل و نقل LNG با نصب فن‌آوری‌های جدید

حمل و نقل LNG با نصب فن‌آوری‌های جدید

به گزارش بازار نفت و گاز، شورون پروژه اصلاح ناوگان LNG کم کربن را با Sembcorp Marine اعلام کرد. هدف شورون کاهش ردپای کربن در حمل و نقل LNG با نصب فن‌آوری‌های جدید مانند سیستم روغن‌سازی، روغن‌کاری هوای بدنه و کمپرسور گاز جدید است.

حمل و نقل LNG

شرکت شورون (NYSE: CVX)، از طریق شرکت تابعه خود، شرکت حمل و نقل Chevron LLC، ورود به یک توافق با Sembcorp Marine Repairs & Upgrades Pte را اعلام کرد.

با مسئولیت محدود، یک شرکت تابعه کاملاً تحت مالکیت Sembcorp Marine Ltd. (Sembcorp Marine) که قصد کاهش شدت کربن عملیات ناوگان LNG خود را دارد. بر اساس این قرارداد، با حمایت Sembcorp Marine، شورون فناوری‌های جدیدی را روی کشتی‌های شورون نصب خواهد کرد تا از اهداف انتقال انرژی خود پشتیبانی کند. این تغییرات همچنین با اهداف کربن زدایی تعیین شده توسط سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) مطابقت دارد.

کاهش کربن در حمل و نقل

هدف شورون کاهش ردپای کربن در حمل و نقل LNG با نصب فن‌آوری‌های جدید مانند سیستم ذخیره‌سازی، روغن‌کاری هوای بدنه و کمپرسور گاز جدید است. انتظار می رود که این تغییرات در کنار هم باعث کاهش جوشش محموله، کاهش مصرف سوخت و افزایش حجم محموله های تحویلی شود.

اهداف کم کربن در حمل و نقل

آقای مارک راس، رئیس شرکت کشتیرانی شورون گفت: “ما از همکاری با Sembcorp Marine برای کمک به ما در پیشبرد اهداف کم کربن خود هیجان زده هستیم.” ما معتقدیم LNG برای سال‌های آینده جزء کلیدی انتقال انرژی جهانی خواهد بود و شورون بر ادامه سرمایه‌گذاری منظم خود در ناوگان LNG متمرکز است.

اصلاحات ناوگان حمل LNG

Sembcorp Marine دارای تخصص قابل توجهی در اصلاحات پیچیده ناوگان LNG است و سابقه اثبات شده ای برای راه حل های کربن کمتر برای صنعت دریایی دارد. Sembcorp Marine خدمات مهندسی، تدارکات، نصب و راه اندازی (EPIC) را به شورون ارائه خواهد کرد و انتظار دارد تا اواسط سال 2025 کار را تکمیل کند.

توسعه راه حل های پیشرو

آقای وونگ ونگ سان، رئیس و مدیر عامل شرکت Sembcorp Marine، گفت: “Sembcorp Marine متعهد به پیشبرد پایداری زیست محیطی از طریق توسعه راه حل های پیشرو در صنعت است. همکاری با شورون در ارتقای ناوگان LNG خود راهی فوری برای تسریع کاهش ردپای کربن در صنعت دریایی است تا به هدف IMO برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای بین‌المللی تا سال 2050، در مقایسه با سطوح سال 2008، حداقل به نصف برسد. ”

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *