کاهش حجم زبالههای رادیواکتیو و پلوتونیوم
به گزارش بازار نفت و گاز، Enel با newcleo میپیوندد تا روی فناوری هستهای Gen IV کار کند. نیوکلئو در توسعه رآکتورهایی نقش دارد که میتواند بهطور قابلتوجهی حجم زبالههای رادیواکتیو و پلوتونیوم موجود را بهجز رفع نیاز به استخراج بیشتر اورانیوم کاهش دهد.
پروژههای فناوری هستهای
شرکت انرژی ایتالیایی Enel Group و Newcleo مستقر در بریتانیا نیروهای خود را برای کار بر روی پروژههای فناوری هستهای نسل چهارم این گروه ملحق خواهند کرد.
این مشارکت قصد دارد علاوه بر کاهش قابل توجه حجم موجود زباله های رادیواکتیو برای استفاده به عنوان سوخت برای راکتورها، یک منبع انرژی ایمن و قابل اعتماد ارائه دهد.
فناوری پیشرفته هسته ای
طبق توافقنامه همکاری امضا شده توسط طرفین، Enel با newcleo در پروژه های مربوط به فناوری پیشرفته هسته ای همکاری خواهد کرد. شرکت انرژی ایتالیایی با به اشتراک گذاشتن چند نفر از پرسنل واجد شرایط خود، تخصص تخصصی را ارائه خواهد داد.
برای حمایت ارائه شده، newcleo موافقت کرده است که گزینه ای را برای Enel تضمین کند تا اولین سرمایه گذار در اولین نیروگاه هسته ای خود باشد که در خارج از ایتالیا خواهد ساخت.
نوآوری برای توسعه فناوری
فرانچسکو استاراس، مدیرعامل Enel گفت: نوآوری برای توسعه فناوریهایی که میتوانند انرژی پاک، قابل اعتماد و مقرون به صرفه را تضمین کنند و تا حد امکان مستقل از عوامل ژئوپلیتیکی باشد، بسیار مهم است. به همین دلیل، ما به کاوش در هر منطقه ای از طیف انرژی ادامه می دهیم.
این همکاری با newcleo آخرین نمونه از جستجوی خستگیناپذیر ما برای یافتن بهترین شرکتها برای پیوستن به ما در سفر ما به سوی آیندهای پاک است و ما مشتاقانه منتظر حمایت از newcleo در نقشه راه چالشبرانگیز اما امیدوارکنندهاش برای ارائه برق بدون انتشار در گاوصندوق هستیم. راه مقرون به صرفه و پایدار.
ظرفیت هسته ای
در حال حاضر، Enel دارای ظرفیت هسته ای بیش از 3.3 گیگاوات در اسپانیا و همچنین نزدیک به 33 درصد سهام در Slovenské elektrárne مستقر در اسلواکی است. اخیراً، شرکت اسلواکی اولین ژنراتور از دو توربین ژنراتور واحد 3 نیروگاه هسته ای موچوفسه را به شبکه متصل کرد.
نیوکلئو در حال توسعه راکتورهایی است که میتواند به میزان قابلتوجهی حجم زبالههای رادیواکتیو و پلوتونیوم موجود را کاهش دهد، جدا از اینکه نیاز به استخراج بیشتر اورانیوم برای منافع بلندمدت جوامع و همچنین محیطزیست را برطرف کند.
راه اندازی راکتور هسته ای
این شرکت قرار است راکتور سریع سربی 30 مگاواتی (LFR) را طراحی و بسازد که تا سال 2030 در فرانسه راه اندازی خواهد شد. پس از آن یک واحد تجاری 200 مگاواتی که انتظار می رود در بریتانیا مستقر شود، خواهد بود.
فناوری راکتور سریع
استفانو بونو، مدیر عامل نیوکلئو، گفت: خوشحالم که انل همکاری با newcleo را انتخاب کرده است. آنها به عنوان یکی از اولین شرکتهای انرژی که از استراتژی پایدار ما و تأثیر آن بر آینده جمعی ما قدردانی کرده و از آن حمایت میکنند، آیندهنگری زیادی از خود نشان میدهند.
فناوری راکتور سریع نیوکلئو گامی ضروری در صنعت هسته ای است تا امکان بازیافت چندگانه اورانیوم از قبل استخراج شده و کاهش گسترده زباله های هسته ای را فراهم کند. علاوه بر این، استفاده از سرب این امکان را برای کارکرد راکتور ایمنتر و ارزانتر باز میکند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.