پیشرفت فناوری در صنعت نفت

پیشرفت فناوری در صنعت نفت

چگونه پیشرفت های فناوری می تواند بخش نفت و گاز را متحول کند; اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی:

بخش نفت و گاز به لطف نوآوری های دیجیتال دستخوش تغییرات عظیمی شده است. با این وجود در مقایسه با صنایع دیگر نفت و گاز کمی عقب مانده است. هر شرکت نفت و گاز در این بخش که به طور موثر از قدرت تکنولوژی استفاده کند، می تواند مزیت رقابتی قابل توجهی نسبت به رقبا به دست آورد.

چالش های منحصر به فرد

اینکه بگوییم صنعت نفت و گاز شبیه هیچ صنعت دیگری نیست، دست کم گرفته شده است. انبوهی از مشکلات و مسائل خاص وجود دارد از جمله:

زنجیره تامین پیچیده:

پنج بخش در زنجیره تامین نفت و گاز وجود دارد.

  1. اکتشاف: یک تیم بهترین مکان ها را برای حفاری پیدا می کند و به طور پیچیده سایت ها را بررسی می کند.
  2. تولید: نفت یا گاز از زمین استخراج می شود.
  3. پالایش: مواد خام به محصولات مصرفی پالایش می شوند.
  4. بازاریابی: محصولات تبلیغ می شود.
  5. مصرف کننده: در نهایت، محصولات و انرژی به مصرف کننده فروخته می شود.

اندازه زیر ساخت ها:

زیرساخت مورد نیاز در هر بخش از زنجیره تامین بسیار پیچیده است. از تجهیزات حفاری گرفته تا خطوط لوله، شبکه های توزیع، ایستگاه های فشرده سازی و اندازه گیری تا تأسیسات ذخیره سازی، هر جنبه ای نیازمند زیر ساخت هایی است که از نظر هزینه و اندازه بسیار زیاد است.

دسترسی به مناطق دور افتاده:

اکنون بیش از هر زمان دیگری، هر شکافی در کره زمین برای استخراج انرژی بالقوه کاوش می شود. مکان‌های مناسب می‌توانند در زیر آب، در قطب شمال یا سایر مناطق غیرقابل سکونت باشند.

ایمنی و انطباق:

شرکت‌های نفت و گاز به‌عنوان یکی از مقرراتی ترین صنایع در جهان، باید نگران مسائل ایمنی و رعایت مقررات باشند. اگر حادثه ای رخ دهد و اقدامات احتیاطی و دستورالعمل های مناسب رعایت نشود، عواقبی از سوی دولت ها و مصرف کنندگان خواهد داشت.

پیشرفت های تکنولوژی

خوشبختانه، پیشرفت های تکنولوژیکی اخیر غلبه بر این چالش ها را ممکن می سازد. مانند:

اتوماسیون: رباتیک و سایر فناوری‌های خودکار می‌توانند کارهای پرخطر را بهتر از انسان انجام دهند. به عنوان مثال، حفاری خودکار هزینه های اضافی را کاهش می دهد، ایمنی کارکنان را افزایش می دهد و حفاری در سایت های کوچکتر را از نظر اقتصادی مقرون به صرفه می کند.

تکامل لجستیک: هر بخش از زنجیره تامین دارای ناکارآمدی هایی است که می توان آنها را اصلاح کرد. یک شرکت پلت فرمی استخراج را با استفاده از یک سیستم تزریق خودکار برای جلوگیری از تشکیل هیدرات کارآمدتر می کند. تحقیقات دیگر نشان می دهد که استفاده از چارچوب های فلزی – آلی می تواند با حذف نیاز به تخلیه مواد مضر در طول سفر، تحولی در حمل و نقل نفت و گاز ایجاد کند. این نوع بهبودهای لجستیکی کل زنجیره تامین را کارآمدتر می کند.

راه حل های مدیریت ناوگان: پیگیری کارمندان و تجهیزات هرگز آسان تر نبوده است. اکنون، با کمک ردیابی GPS، داده های مهم را حتی در دورافتاده ترین مکان ها می توان تقریباً بلافاصله جمع آوری و مشاهده کرد. یک شرکت در هر زمان دقیقاً می داند که همه تجهیزات گران قیمتش کجا هستند و اگر چیزی نامناسب باشد می تواند به او هشدار دهد.

ادغام اینترنت اشیا (IoT): ماشین های متصل به این معنی است که همیشه اطلاعات به روز داشته باشید. این می تواند به شرکت های نفت و گاز کمک کند تا خرابی تجهیزات را پیش بینی کنند و زمان قطعی کلی را کاهش دهند. یک خرابی پمپ می‌تواند صدها هزار دلار هزینه از دست دادن بهره‌وری داشته باشد، بنابراین اگر وضعیت پمپ‌ها در زمان واقعی مشخص شود، می‌توان جایگزین‌هایی برای کسانی که مستعد خرابی هستند آماده کرد. این نوع داده ها به تیم مدیریت کمک می کند تا تصمیمات بهتر و آگاهانه تری بگیرد.

راه حل های ارتباطی: هنگامی که در خارج از ساحل یا در یک مکان دورافتاده قرار دارید، حتی ارتباطات اولیه نیز می تواند چالشی عظیم ایجاد کند و X2nSat راه حل هایی را ارائه می دهد. با استفاده از آخرین فناوری ماهواره‌ای، می‌تواند حتی غیرقابل‌ دسترسی‌ترین مناطق را با اتصال صوتی و داده‌ای پل بزند و امکان برقراری ارتباط بهتر در سراسر زنجیره تامین را فراهم کند. همچنین با ابتکارات IoT برای جمع آوری و انتقال داده های حسگر مهم کار می کند.

پیشرفت تکنولوژی

پیشرفت تکنولوژی

پردازش ابری: سال‌هاست که قدرت ابر اینترنت برای کسب‌ و کارهای داده‌ محور تبلیغ می‌شود، اما بخش نفت و گاز تازه شروع به جبران کرده است. مزایای بالقوه رایانش ابری در صنعت عبارتند از:

  • تجزیه و تحلیل داده ها در زمان واقعی: برای کسانی است که به تجزیه و تحلیل اطلاعات در زمان واقعی نیاز دارند. همه حسگرهای اینترنت اشیا حجم حیرت‌آوری از داده‌ها را جمع‌آوری می‌کنند که به قدرت محاسباتی قابل توجهی برای مرتب‌سازی و ارزیابی نیاز دارند. رایانش ابری به این معنی است که مقدار زیادی از قدرت پردازشی در دسترس است که برای داشتن داخلی نیاز به سرمایه گذاری زیرساختی عظیم دارد.
  • بازاریابی کارآمدتر: نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری بخش مهمی از هر طرح بازاریابی است و می تواند به طور یکپارچه در شبکه های ابری ادغام شود. این امکان افزایش داده های اضافی و همکاری آسان بین کارمندان را فراهم می کند.
  • سازگارتر با محیط زیست: در بازار انرژی امروز، شرکت های نفت و گاز باید اطمینان حاصل کنند که هر کاری که می توانند برای حفظ محیط زیست انجام می دهند. رایانش ابری راه هایی برای انجام آن ارائه می دهد. سرورهای داده خصوصی معمولاً با بازدهی 10 تا 20 درصد کار می کنند، در حالی که ماشین های مجازی در شبکه ابری می توانند تا 80 درصد کار کنند. رایانه‌های موجود در آن شبکه‌ها، صرف‌نظر از کارایی، از همان مقدار انرژی استفاده می‌کنند، و این بدان معناست که محاسبات ابری می‌توانند همان مقدار محاسبات را با استفاده از کسری از انرژی انجام دهند.

منبع: x2nsat

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *