بررسی بازار فرآورده های پتروشیمی آسیا و خاورمیانه 

بررسی بازار فرآورده های پتروشیمی آسیا و خاورمیانه 

بنزن

در روز ۱۴ جولای، قیمت بنزن در آسیا با افزایش ۱.۳۳ دلار در هر تن نسبت به روز قبل بر اساس ترم تحویل فوب کره جنوبی به ۸۱۵ دلار در هر تن رسید. قیمت بنزن برای ماه سپتامبر ۸۲۱ دلار در هر تن ارزیابی شد. قیمت بنزن بر اساس ترم تحویل CFR چین با ۱۱ دلار افزایش نسبت به روز قبل به ۸۳۵ دلار در هر تن رسید.

شرکت CPC تایوان یک محموله ۳۰۰۰ تنی بنزن با خلوص ۹۹.۷۵ درصد برای تحویل در ماه آگوست خریداری نمود.

ذخایر استایرن مونومر در شرق چین که تا ۳ ماه پیش در حدود ۹۰ هزار تن بود به پایین ترین حد خود یعنی ۵۰ هزار تن رسیده است که خالی بودن ذخایر می تواند باعث تقویت خرید در هفته های آینده شود.

تولوئن

قیمت تولوئن در روز ۱۴ جولای بیشتر شد و به ۹۰۵ دلار در هر تن رسید که دلیل آن افزایش قیمت نفت خام و همچنین قیمت نفتا در بالا دست و بازارهای جانبی در پایین دست بود. 

دست اندرکاران بازار فرآورده‌های پتروشیمی آسیا اعلام نمودند که میزان عرضه تولوئن از سوی چین، کره جنوبی و جنوب شرق آسیا کاهش یافته است. 

در روز ۱۴ جولای ذخایر تولوئن کاهش یافت و به ۳۱ هزار تن رسید در حالی که در هفته قبل از آن ذخایر در حد ۳۸۵۰۰ تن بود. در ویتنام شنیده شد که قیمت تولوئن برای یک محموله ۲۰۰۰ تنی از قرار هر تن ۹۲۰ دلار بوده است.

در هندوستان قیمت تولوئن با ۲۷ دلار افزایش در هر تن در روز ۱۴ جولای به ۱۰۱۷ دلار‌ در هر تن رسید.

زایلین‌ ترکیبی

زایلین ترکیبی درهفته منتهی به ۱۴ جولای به دلیل افزایش تقاضا و کاهش عرضه، افزایش قیمت داشت. پلتس قیمت این محصول را با افزایش ۵۸ دلاری نسبت به هفته قبل برروی ۹۳۴.۷۱ دلار در هر تن براساس ترم فوب کره جنوبی ارزیابی نمود. 

پارازایلین

قیمت پارازایلین براساس ترم CFR چین و تایوان با ۱۴ دلار افزایش در هفته منتهی به ۱۴ جولای به ۱۰۴۹.۳۳ دلار در هر تن و ۱۰۲۶.۳۳ دلار در هر تن براساس ترم فوب کره جنوبی رسید. 

ایزومر‌زایلین‌ ترکیبی

ایزومرزایلین ترکیبی با ۴۴ دلار افزایش نسبت به هفته قبل به ۹۳۹ دلار براساس فوب کره و ۹۵۸ دلار براساس CFR تایوان رسید. همچنین این محصول با افزایش ۴۳ دلار در هر تن به ۹۴۷ دلار‌ در هرتن براساس ترم تحویل CFR چین رسید. 

اورتوزایلین

قیمت اورتوزایلین در هفته منتهی به ۱۴ جولای با توجه به افزایش قیمت در بالا دست افزایش یافت. قیمت این محصول بر اساس فوب کره جنوبی با ۱۲ دلار افزایش در هر تن به ۱۰۴۰ دلار در هر تن و با ۲ دلار افزایش به ۱۰۳۵ دلار در هر تن براساس ترم تحویل CFR چین رسید. 

استایرن

در هفته منتهی به ۱۴ جولای قیمت استایرن از سوی مصرف کنندگان نهایی این محصول مورد حمایت قرار گرفت و با ۱۶ دلار افزایش نسبت به هفته قبل به ۹۵۵ دلار براساس فوب کره جنوبی و ۹۶۰ دلار براساس ترم CFR چین رسید. 

کاپرولاکتام

بازار کاپرولاکتام آسیا به دلیل کاهش تقاضا برای نایلون در هفته منتهی به ۱۴ جولای با رکود مواجه شد و قیمت‌ها بین ۱۴۰۰ دلار در هر تن تا ۱۵۰۰ دلار در هر تن در نوسان بود. قیمت این محصول در خاور دور ۱۴۵۰ دلار در هر تن و در جنوب شرق آسیا ۱۴۷۵ دلار در هر تن بود که ۵۰ دلار کمتر از قیمت‌های هفته گذشته بود.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: www.spglobal.com

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *