سقف قیمت محصولات نفتی روسیه

توسط admin1

سقف قیمت 100 دلاری محصولات نفتی، پالایشگاه های روسیه را فلج نمی کند; اختصاصی بازار نفت گاز پتروشیمی:

موسسه ی وود مکیزین در تازه ترین گزارش خود پیش بینی کرد سقف قیمت که قرار است از 5 فوریه توسط کشورهای غربی بر فرآورده های پالایشی روسیه اعمال شود تاثیر چندان جدی بر پالایشگاه های این کشور نخواهد داشت.

مارک ویلیامز، مدیر تحقیقات وود مکیزین در اظهاراتی گفت، که سقف قیمت فرآورده‌های نفتی تأثیر کمی بر فعالیت پالایشگاه روسیه و صادرات فرآورده های نفتی این کشور خواهد داشت. وی افزود در شرایطی که نفت اورال روسیه با قیمت 40 دلار در هر بشکه معامله می شود، با تعیین سقف قیمتی 100 دلار و 45 دلار در هر بشکه تنها شاهد آن خواهیم بود که سود پالایشگاه های روسیه 20 تا 30 دلار در هر بشکه خواهد شد.

در این سطوح قیمتی اقتصاد پالایشی روسیه همچنان بسیار مستحکم خواهد بود و انگیزه لازم برای پالایش نفت خام و تولید فرآورده های نفتی بالا خواهد ماند.

به گفته ی آلن گلدر پالایشگاه روسیه برای فروش سایر فرآورده های نفتی و میعانات که به طور معمول به اروپا صادر می کنند با سختی و دشواری رو به رو خواهد شد. ولی اگر سقف قیمتی به همان اندازه پیشنهادی بالا بماند روسیه هنوز میتواند میعانات گازی خود را با تخفیف 200 دلار در هر تن در مقایسه با قیمت پایه ی بازار به فروش برساند.

گلدر پیش بینی می کند همزمان با تغییر ساختاری جریان تجارت محصولات نفتی این بازار طی ماه های آینده با بی ثباتی های زیادی رو به رو خواهد شد، زیرا خریداران ترجیح می‌ دهند از شهرت خود چشم پوشی کنند تا به گازوئیل ارزان روسی دست یابند.

منبع: oilprice

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید

بازار نفت و گاز

بازار نفت و گاز (Iroilmarket) از سال ۱۳۹۷ با ارائه اشتراک نشریه‌های بین‌المللی به‌عنوان نخستین خدمت خود، به‌عنوان مرجعی معتبر و قابل‌اعتماد در صنعت نفت و گاز فعالیت می‌کند. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز درباره قیمت‌های محصولات نفتی، تحلیل‌های بازار، اخبار صنعت نفت و مشاوره‌های تخصصی برای تولیدکنندگان و فعالان این حوزه است.

خبرهای اخیر

© 2025 – تمامی حقوق برای بازار نفت و گاز پتروشیمی محفوظ است.