بیشترین کاهش هفتگی تعداد دکل های حفاری آمریکا از سپتامبر 2021

توسط admin

شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز در گزارش روز جمعه خود اعلام کرد شرکت‌های انرژی ایالات متحده در این هفته (هفته سوم می) حفاری 11 سکوی نفتی را متوقف کردند که بیشترین افت در طی یک هفته از سپتامبر 2021 تاکنون به شمار می رود. این ریزش به دنبال کاهش 17 دکل گاز طبیعی در هفته گذشته (هفته دوم می) بود که بزرگترین کاهش از ژوئن 2020 بوده است.

تعداد دکل‌های حفاری نفت و گاز، که نشانه‌های اولیه از تولید در آینده هستند، در هفته منتهی به 19 می با 11 مورد کاهش به 720 واحد رسید که پایین‌ترین رقم از می 2022 است. بیکر هیوز تعداد کل دکل‌ها را هشت یا یک درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته دانست که برای اولین بار از آوریل 2021 تا به امروز تعداد دکل‌ها کمتر از سطح سال قبل بوده است.

سکوهای نفتی ایالات متحده در این هفته با توقف 11 دکل به 575 دکل رسید که پایین‌ترین میزان از ژوئن سال 2022 بود، درحالی‌که سکوهای گازی بدون تغییر در 141 دکل باقی ماندند. بیشتر توقف دکل‌ها در تگزاس بود به طوری‌که تعداد کل دکل‌ها در این هفته با کاهش 9 دکل به 355 دکل که کمترین میزان از می 2022 محسوب می شود.

تگزاس با از دست دادن سه دکل در شیل ایگل فورد مجموع دکل‌ها را به 59 رساند که پایین‌ترین میزان از آوریل 2022 است. این ایالت همچنین چهار دکل در پرمین را از دست داد که مجموع دکل‌های حوضه را به 349 و کمترین میزان از مارس سال جاری رساند.

اما در نیومکزیکو تعداد دکل ها به 109 افزایش یافت که بالاترین میزان از فوریه است. تولید نفت نیومکزیکو در سال گذشته بیش از هر ایالت دیگر حتی تگزاس که تولیدکننده برتر است، رشد کرد و نیمی از سود کلی این کشور را به خود اختصاص داد که نشان دهنده جایگاه آن در گسترش تولید نفت ایالات متحده است. Enverous در گزارش تعداد دکل‌های حفاری خود از توقف حفاری‌ها شش دکل در هفته منتهی به 17 می خبر داد و تعداد کل آنها را به 780 دکل رساند.

قیمت نفت آمریکا پس از افزایش حدود 20 درصدی در سال گذشته، در سال جاری میلادی تاکنون حدود 42 درصد کاهش یافته است. افت قیمت‌ها باعث شد تا برخی از شرکت‌های اکتشاف و تولید تعداد دکل‌های حفاری، به‌ویژه دکل‌های گازی را به حداقل برسانند.

براساس پیش‌بینی‌های اداره اطلاعات انرژی امریکا در این هفته، علیرغم برخی برنامه‌ها برای کاهش تعداد دکل‌های حفاری، تولید نفت ایالات متحده از هفت حوضه بزرگ شیل در ماه ژوئن به بالاترین حد خود خواهد رسید.

اختصاصی بازار نفت و گاز / پتروشیمی

منبع: رویترز

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید

بازار نفت و گاز

بازار نفت و گاز (Iroilmarket) از سال ۱۳۹۷ با ارائه اشتراک نشریه‌های بین‌المللی به‌عنوان نخستین خدمت خود، به‌عنوان مرجعی معتبر و قابل‌اعتماد در صنعت نفت و گاز فعالیت می‌کند. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز درباره قیمت‌های محصولات نفتی، تحلیل‌های بازار، اخبار صنعت نفت و مشاوره‌های تخصصی برای تولیدکنندگان و فعالان این حوزه است.

خبرهای اخیر

© 2025 – تمامی حقوق برای بازار نفت و گاز پتروشیمی محفوظ است.