خانه آخرین اخبار افزایش ۱۴۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت اوپک پلاس در ماه دسامبر

افزایش ۱۴۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت اوپک پلاس در ماه دسامبر

توسط admin

به گزارش بازار نفت و گاز، به نقل از اویل پرایس، تولید نفت ائتلاف اوپک پلاس در آخرین ماه سال گذشته میلادی 140 هزار بشکه در روز افزایش یافت و به 42.71 میلیون بشکه در روز رسید، اما این ائتلاف هنوز هم 1.8 میلیون بشکه در روز پایین‌تر از هدف تعیین‌ شده تولید می‌کند.

تولید نفت روسیه تقریباً تغییری نکرده، اما تولید نفت نیجریه به بالاترین رقم طی چندین ماه گذشته رسیده است. تولید نفت اوپک در ماه دسامبر 120 هزار بشکه در روز نسبت‌ به ماه قبل‌ از آن افزایش داشت که بیشتر نتیجه بالا رفتن تولید نیجریه بود. اما این گروه هم هنوز پایین‌تر از هدف تعیین‌ شده توسط ائتلاف اوپک پلاس تولید می‌کند.

ائتلاف اوپک پلاس در آخرین اجلاس خود تصمیم به کاهش 2 میلیون بشکه‌ای تولید در ماه نوامبر گرفت که 1.27 میلیون بشکه در روز آن توسط اعضای اوپک صورت می‌گیرد. کل تولید 10 عضو اوپک 780 هزار بشکه در روز کم‌تر از هدف تعیین‌ شده برای ماه دسامبر بوده‌ است. این رقم در ماه نوامبر برابر با 800 هزار بشکه در روز بود.

هفته آینده اوپک در گزارش ماهانه بازار نفت، آمار رسمی تولید خود را اعلام خواهد کرد. روسیه به‌ عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده غیراوپک در این ائتلاف است. انتظار می‌رود با توجه به تحریم‌های اتحادیه اروپا و سقف قیمت تعیین‌ شده برای نفت و محصولات نفتی روسیه، تولید نفت این کشور کاهش یابد.

معاون نخست‌ وزیر روسیه در پایان سال گذشته میلادی گفت کشورش تولید نفت را در پاسخ به سقف قیمت تعیین‌ شده توسط گروه 7 بین 500 تا 700 هزار بشکه در روز پایین می‌آورد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید

بازار نفت و گاز

بازار نفت و گاز (Iroilmarket) از سال ۱۳۹۷ با ارائه اشتراک نشریه‌های بین‌المللی به‌عنوان نخستین خدمت خود، به‌عنوان مرجعی معتبر و قابل‌اعتماد در صنعت نفت و گاز فعالیت می‌کند. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز درباره قیمت‌های محصولات نفتی، تحلیل‌های بازار، اخبار صنعت نفت و مشاوره‌های تخصصی برای تولیدکنندگان و فعالان این حوزه است.

© 2025 – تمامی حقوق برای بازار نفت و گاز پتروشیمی محفوظ است.